Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  61 let | Olomouc
Původem jsem Bulharska, 40 let žiji v ČR. Ráda vyrábím ruční ozdoby (skřítky, věnce apod.). V televizi si občas pustím televizní noviny či něco zajímavého na Prima Zoom. Ráda vařím (české i bulharské recepty), momentálně to se zdravotních důvodů zvládám obtížněji. Hledám solidního partnera.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Plzeň
Ahoj, moc rád tady potkám ženu, která by chtěla svůj volný čas trávit s normálním chlapem, který už ví, co je v životě důležité a nad čím jde mávnout rukou? Je mi kousek přes 50, jsem štíhlý, modrooký, 187cm s docela širokými rameny o která se dá opřít, když je třeba. Vzhled zachovalý, vždy s úsměvem na rtech a hlavně v srdci.. Hledám fajn "parťáka" pro vše hezké, co nám chybí... Jdeš do toho se mnou? Těším se na Tebe.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  67 let | Brno
Ozve se mi vyšší, mladší-není pod.a hodný pán pro procházky, výlety, kulturní akce a vše hezké? Přátelství, vážný vztah, jen ne flirt. Jsem 65r.SŠ, štíhlejší, černovlasá nekuřačka, vitální a ml.vzhledu z Brna. Preferuji pouze Brno.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  63 let | Veselí nad Moravou
Hledám chlapa se srdcem na dlani, který nesedí jen na zadku ...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Vyškov
Je možné, vůbec se tady seznámit? tak tuhle otázku si kladu už delší dobu. Ve svém věku jsem už taková jaká jsem a měnit se už nestihnu :-) (pokud jsi v mém věku a stojíš nohama na zemi, tak víš o čem píšu ) No, ale co teď? prostě se o to pokusím. Žádné požadavky si nekladu. jednoduše si napíšeme a vzájemné sympatie rozhodnou. Co ty na to? Měj se fajn ať už se rozhodneš odepsat, nebo ne :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Vyškov
Chtěl bych se mít s kým smát, na koho se ráno po probuzeni usmívat. S kým si psát zamilované smsky a těšit se na každičkou chvilku ve dvou.. Chtěl bych s tebou jezdit na výlety, chodit do společnosti a trávit romantické večery. Jen tak se procházet parkem v dešti nebo i třeba si spolu prolenošit celý den... Bohužel nemam s kým, ale doufám, že mi tenhle menší nedostatek třeba pomůžeš zrovna ty vyřešit. Pokud jsi dočetla až sem, tak teď už stačí jen poslat svoji odpověď :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Šternberk
Zdravím všechny, které se chtějí seznámit, ale vlastně mi stačí jen jedna. Se zájmy jako kolo, příroda, památky, výlety, procházky. Prostě pohoda za každou cenu. Čím blíž budeš bydlet, tím lépe, ale jelikož mou slabostí jsou Jeseníky a Rychlebky, rád přijedu kamkoli, bude-li to stát za to. Nejen do hor.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Liberec
Náš společný život začíná tvou odpovědí na tenhle inzerát :) Ty do 40let střední postavy. Romantická nekuřačka. Spíš introvertka. Jiskru v oku a smysl pro humor. Tak už odpověz. Teď jsem měl narozeniny a ještě bych rád sfouknul všechny svíčky
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Bohumín
žena, 38 let, Praha
žena, 46 let, Nymburk

Seznamka - muži

muž, 40 let, Trutnov
muž, 60 let, Kladno
muž, 30 let, Irsko