Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  48 let | Mariánské Lázně
Dobrý den, jmenuji se Josef, 48 let, rozvedený, vyřešena minulost. Tímto způsobem zde hledám ženu, která je po delší době smutno, jako mě. Být sám už mě nebaví a rád bych našel ženu, 45+na seznámení. Určitě upřímná, laskavá, ženu, která ví co se sluší a patří. Věrnou. Zájem o cestování, zahrada, kolo, voda atd. Já 186, 48 let, 89 kg. Najdu zde?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Brno
Já 56 letý rozvedený chlap, hledám ženu na vážný a trvalý vztah. Bydlím sám kousek od Brna takže místo mám své vlastní. Klidně se můžeš ke mě přistěhovat když budeš chtít nebo potřebovat. Tvůj stav ani věk vůbec nebudu řešit. Pokud už taky nechceš být sama tak se mi ozvi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Kutná Hora
Přeji hezký den a hledám ženu věku přiměřeného s níž nebudeme jen Ty a Já, ale co raději MY :-). Kutná Hora, Kolín a okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  70 let | Pardubice
Popravdě, sám pro sebe nic nechci a nepotřebuji, hledám jen to jediné, nejdůležitější. Partnerku pro společné zájmy a myšlenky, hezký vztah vzájemné úcty, lásky a souznění, radosti že jsme se našli a bude nám spolu fajn. Prima partnerku pro romantické toulky životem, hudbou a přírodou, kterou chci mít rád a rozmazlovat, aby byla šťastná, veselá a spokojená. Milá přítelkyně, hledáš rentiéra, který umí pohladit, obejmout, být oporou?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Rumburk
Mile damy,dovolte abych se predstavil:jmenuji se Petr a je mi 43 let.Bydlim v domecku kousek od Rumburka.Pracuji v nemecku,jako kuchar,ale kazdy den jsem doma.Rad bych potkal slecnu,ci zenu ve veku 30-45 let.Mateli deti,tak je budu mit stejne rad,jako Vas,protoze deti jsou radost.Mam rad deti,zvirata,prirodu a vylety.Jsem uprimny,nekdy,az moc.Nekurak. Budu se tesit na Vase zpravy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Jindřichův Hradec
Úplně normální chlap se sklony k nenormalnimu chování
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | České Budějovice
Blondynka,modrozelene oči,SS,173cm,štihla,hleda pro zivot sympataka, inteligentniho,spolehliveho,vysoke postavy nad 180cm,z Ceskych Budejovic Třeboně a okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Litoměřice
Sem úplně normálný chlap co má rád srandu
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 43 let, Příbram
žena, 53 let, Praha
žena, 66 let, Teplice

Seznamka - muži

muž, 56 let, Kladno
muž, 66 let, Brno
muž, 40 let, ZAHRANIČÍ - ostatní