Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  33 let | Benešov
Veselý a klidný připravený na nový vztah. Sportuji a vedu aktivní životní styl.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Praha
Najde se tu vyšší štíhlejší muž rodinného typu?Hledam někoho s dítětem....abych mu mohla poskytnout parťačku i v rodíčovství....treba střídavka nejlépe dcerka kolem 7let....ráda vyrabím a hraju s dětma.....děti svoje mít nebudu....ozveš se....hlavo rodiny,kterému pomůžu s vytvářením tepla domova....prosim Pražáci do 45let.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Chrudim
Rád bych potkal ženu , která je sama se sebou spokojena , ale které chybí nějaký protějšek pro společně strávený čas a třeba i život. věnuji Ti svůj čas a budu rád za Tvůj.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Česká Třebová
Jmenuji se Afonso, je mi 55, vdovec a otec jednoho syna, rád sportuji, jako fotbal, basketbal, golf a mnoho dalších, rád lyžuji, baví mě spiritualita, osobní rozvoj, aktivity, cestování, zdravý životní styl a zážitky, 170 cm, v dobré kondici a se smyslem pro humor.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Praha
Ahoj pohodářko, tak akorát či štíhlé postavy. Rád se s Tebou seznámí 57/187cm - 90kg - SŠ optimista a nekuřák. Baví mne slunko a léto, moře, pohodové procházky přírodou, četba, poslech hudby, motorismus .... můžeš být z Prahy i Středo. kraje, severní Čechy ( ve věku cca. 50 - 62 let )
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Zlín
Hledám dlouhodobý vážný vztah, normální holku, ženu, pro společnou cestu životem. Jsem rozvedeny s vyřešenou minulostí. Mám rád přírodu, výlety, dovolený apod. Jsem klidný, tolerantní a rodinný chlap - třeba se zajiskří, najdu tě? :-) vše je možné a pojďme život zkusit znovu a lépe.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Moravská Třebová
Ahoj.Chtěl bych poznat sympatickou, pohodovou aktivní ženu s úsměvem ve tváři pro vzájemné společné aktivity, radovat se z maličkostí všedního dne, vzájemné sympatie a společný strávený čas se změní v oboustranný vztah založený na vzájemné důvěře, lásce. Těším se na Tvůj vzkaz
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Praha
Chci poznat ženu, která má společné zájmy a má velké srdce plné lásky. Hodná žena se zdravými zájmy, která má humor a chce něco vážného.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 34 let, Praha
žena, 59 let, Chrudim
žena, 52 let, Opava

Seznamka - muži

muž, 43 let, Blansko
muž, 34 let, Brno
muž, 61 let, Plzeň