Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  61 let | Vsetín
Hledám nezadaného muže přiměřeného věku pro toulky přírodou, pro výlety, pro společné strávené chvíle, .... Máš-li zájem, dej o sobě vědět.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  41 let | Praha
Jsem holka ze západní Moravy už 7 let žijící a pracující v Praze. Potkám tu pohodového človíčka na pokec, procházku s pejskem, výlety, kino atd? Když si všichni tři sedneme, určitě se nebráním něčemu víc. Neboj se napsat, nekoušeme a těšíme se Míša a Mini
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  71 let | Louny
Ahoj.Hledam hodnou a slusnou paní,která chce ještě zažít něco hezkého.Jsem 71.let a 174 cm..Pokud budeš chtít,tak prosím napiš.Jsem z Lounska....můžeš,být že Žatce,Mostu,Chomutova a okolí.Budu se těšit na odpověď.Jsem už několik let sám...rozvedeny
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Benešov
Komunikativní, společenská, realistická
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Olomouc
Najde se tu usměvavý muž, spíš vyšší do 45 let, , který by uvítal doprovod na dovolenou,do kina, divadla a jiné akce? Děti odrostly a je načase si užívat život.Zajímá mě hodně oblastí-zdraví, finance, strava, tanec, cestování, hudba....já-171 cm, vždy s dobrou náladou, flexibilní..Šumperk - Olomouc- Brno.Šikovný muž, co si poradí s čímkoliv kolem domu nebo zná někoho takového, bude vždy vítán a dostane výborný oběd..Nekuřák! Bez fotky nepište!!!Ve fotkách najdete můj sen.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Brno
Mám rád procházky přírodou, zvládnu i kolo na kratší vzdálenosti, kino, divadlo, koncert, jen tak pro radost bowling, minigolf, v zimě ples nebo countrybál, víno, medovina, grog. Pokud je ti aspoň něco z mého inzerátu blízké a jsi fajn, třeba i trochu ukecaná a moc veselá nekuřačka z Brna a okolí a hledáš pohodového, milého a veselého kluka-muže, tak to jsem já ;-).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  56 let | Uherské Hradiště
Ráda poznám sympaťáka s dobrou náladou a mladou duší.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Praha
Ahoj, jsem David. Hledám nějakou pohodovou holku, která ráda cestuje, má ráda kulturu, tanec, knihy, společnost...Jsem v Praze 11let, pocházím z Ostravska, bydlím sám ve Strašnicích. Pohyboval jsem se ve školství, a sociální sféře, momentálně pracuji ve fakultce. Mám rád kavárny, hospůdky a poznávání ČR. Nějaká zajímavá duše na výlet kamkoliv? Hledám spíše mladší, na cokoliv...pokud si sedneme.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 74 let, Cheb
žena, 62 let, Praha
žena, 59 let, Chrudim

Seznamka - muži

muž, 36 let, Ostrava
muž, 58 let, Břeclav
muž, 40 let, Opava