Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  27 let | Brno
Napiš, rád tě poznám. Třeba nezůstaneme jen u psaní ;)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Český Těšín
Už je čas to změnit
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Chrudim
Ahoj, jsem 37letý aktivní muž, který má rád sportovní aktivity a normální životní styl. Baví mě turistika, jízda na kole, plavání a běhání. Zároveň si ale umím užívat i lenošení doma s filmem nebo v kině. Rád cestuji a poznávám nová místa a kultury. V partnerovi hledám společníka pro aktivní život i chvíle odpočinku, se kterým se budeme vzájemně doplňovat. Toužím po upřímné a věrné dámě, které budu moci plně důvěřovat. Cením si poctivosti, respektu a laskavosti. Jen vážně
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Ostrava
Jsem boubelka se dvěmi dětmi v pubertě a hledám spřízněnou duši. Prozatím jsem vdaná ( už ne moc dlouho). Třeba tě najdu právě tady..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Karlovy Vary
Hezky den. Rád se seznamim s fajn ženou co rada podnika cokoliv zajímavého. Nejsem povrchní, ale na vzhledu trochu záleží a člověk by měl pečovat o tělo i ducha. Rad zasportuji, zajdu za kulturou, ale i povalim na gauči.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Plzeň
Hej! Hledám baculatou dámu s úžasným smyslem pro humor a vášní pro výlety. Jestli máš ráda smích, dobrou kuchyni a sníš o vlastní rodině, dej mi vědět! Společně můžeme tančit po dešti a plánovat naše dobrodružství života. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Bruntál
Rozvedený 164/53, touto cestou hledám ženu pro přátelství a třeba i společnou cestu životem. Co o mě napsat? Občas se projedu na kole, občas plavání, občas procházka do přírody i výlety po pamětihodnostech, rád se podívám na dobrý film v kině, TV, nebráním se ani knížce, ani počítači, ani muzice. Pokud chceš vědět více, napiš, odpovím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Třinec
Hledám sympatickou, upřímnou, věrnou a veselou dívku,která miluje život se všemi nástrahami, krásami a dokáže se radovat z maličkostí. Která dokáže mít oči otevřené, i když je tma,která věří, že ke každému zámku existuje klíč a dokáže si občas uvědomit, že na dně studny není nicota,nýbrž brána k smysluplnějšímu a radostnějšímu životu. Hledám dívku,která má vůli citlivě budovat plnohodnotný rodinný vztah a je ochotna rvát se pro společné dobro a vycházet ze silného partnerství.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Svitavy
žena, 53 let, Praha
žena, 40 let, Písek

Seznamka - muži

muž, 35 let, Brno
muž, 36 let, Kladno
muž, 58 let, Olomouc