Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  41 let | Hranice
Přeji hezký den hledám vazny vztah na celý život jsem normální a obyčejný kluk ktery má rád zvířata výlety do přírody. Rád poznám holku co hledá lásku porozumění a vše co k vztahu patří ostatní si řekneme osobně
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Domažlice
Jsem pohodářka s vyřešenou minulostí, mám ráda túry, vycházky, přírodu, kolo, ale i třeba trochu klidu při knížce, dobrém filmu nebo v sauně. Ráda bych našla přítele / kamaráda, který to má podobně, umí se smát, je optimista a není s ním nuda. Pojďme to nezávazně probrat při kávě nebo drinku, možná si budeme rozumět.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | České Budějovice
Jsem minimalista, frugalista, tak trochu libertarian. Jsem upřímný a nesnáším lež a manipulaci. Zájmy sport, turistika, cestování, seberozvoj. Pro někoho jsem divný pro někoho zajímavý, ale to už si musí každý přebrat sám :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Pardubice
Hledám ženu na vážne seznámení
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Tachov
Hledám pohodového muže, který nemá rád nudu.Jestli žiješ v blízkosti mého bydliště a máš vyřešenou minulost ,zkus se ozvat ať se poznáme blíže. Třeba nám to vyjde.Společné toulky přírodou.Budu se těšit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Ostrava
Pěkný večer. Touto cestou zkouším štěstí a hledám muže věrného, upřímného, pracovitého, duši chlapce, ale slovem muže. Který ví, co od života chce, nelže a ví, jak ženu udělat šťastnou. Nehledám bohatství, ale upřímnost a lásku, kterou dokážeš naplno rozdávat. Já, sympatická, již odrostlé dítě, pracující, samostatná jednotka. Budu se těšit na odpověď. Prosím, ʂȩӽ nehledám a hlavně nezadaný. Rovnou mažu Foto za foto.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  63 let | Praha
VŠ, 63 let, nekuřák, štíhlý, udržovaný, stále sportujíci muž, hledá štíhlejší, jemnou, oduševnělou přítelkyni pro volné chvíle. Může být i o dost mladší. Výlety kolem Prahy, ale i do exotických krajin...Mauricius, Karibské moře, Bali, Maledivy atd.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Chrudim
Ahoj v tomto novém roce dá se najít nová láska ? Je Jaro, co trávit volné chvíle spolu ?. Čerodějnice v letním kině? Milý, sympatický, svobodný, věrný, bezdětný nekuřák. Je mi 35let. Mám rád procházky, výlety, plavání, cestování, pizzu, přátelé, víno občas a spoustu dalších věcí. Hledám hlavně Lásku ideálně tu pravou. Milou, nezadanou, sympatickou, věrnou, spolehlivou. A také Vážný vztah. Pokud to jsi to dočetla až sem a máš zájem, tak klidně napiš. Fotka výměnou. Těším se S pozdravem Milan :
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 53 let, Praha
žena, 46 let, Praha
žena, 51 let, Kroměříž

Seznamka - muži

muž, 76 let, Ostrava
muž, 40 let, Uherský Brod
muž, 59 let, Liberec