Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  38 let | Praha
Ahoj. Chtěla bych se seznámit s mužem, který má vyřešenou minulost, vlastně i současnost, který ví, co chce a dodržuje sliby, který si váží sám sebe i okolí, rád se směje, je pohodový a má rád děti. To co hledám, tak i nabízím ;). Já 37 let mladá, 158 malá, se dvěma cácorkami. Máme rády výlety a procházky ;) zkus napsat a třeba si padneme do oka ;)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Liberec
Pár ŕádků emaily, fotky. Realita sympatie..Každý ve svém a přece spolu ;).Spřízněná duše, souznění. Sympat. nekuřák, uzavřená minulost. Zájmy ptavidelně výlety, rekre sport, občas kultura, ale i fajn odpočinek, film, hudba, u sklenky, u véči, pohoda u svíček, popovídat si. Projet se a projít se přírodou...humor, vtip, rozhled, nadhled...dál se uvidí.. Jsi pro ? ;)... /trosky,..volte tmu či proměnu v Trosky :D.../.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Brno
Rád poznám někoho fajn, kdo to má v hlavě srovnané, ví co chce a úplně nejlépe má stejně jako já rád (nejen) cestování, kulturu, přírodu, dobré jídlo a pití. Dítě, či děti nejsou překážkou, spíše naopak, sám mám malého syna.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Mělník
Rád se seznámím. Padneme si do oka?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Nymburk
Hledám štíhlou ženu do 35 let, jsem živnostník, bydlím sám v pronájmu, možná zde najdu štěstí svého života :) Takže nestyďte se a pište ;)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Kopřivnice
Najdu zenu s vyřešenou minulostí do kina či na kulturu, výlety, památky, kolo, ....? Pohoda venku i doma.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  60 let | Slaný
Ahoj najde se tu nějaký sympaťák na občasné schůzky, výlet, na únik ze všedních dnů. Pouze nezadaní prosím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Praha
Ahoj pohodářko, tak akorát či štíhlé postavy. Rád se s Tebou seznámí 57/187cm - 90kg - SŠ optimista a nekuřák. Baví mne slunko a léto, moře, pohodové procházky přírodou, četba, poslech hudby, motorismus .... můžeš být z Prahy i Středo. kraje, severní Čechy ( ve věku cca. 50 - 62 let )
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 32 let, Žďár nad Sázavou
žena, 41 let, Zlín
žena, 30 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 40 let, Praha
muž, 31 let, Vlašim
muž, 44 let, Brno-venkov