Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  48 let | Vyškov
Hledám muže pro společnou budoucnost
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Kladno
Ahoj já 32 let , Kladno , hledám vážnější vztah , nebo prozatím jen přátelství a postupně by se uvidělo co dál. Já pracující , bezdětní. Nekuřák , alkohol občas si dám pivo či víno, zájmy : PC , cyklistika , procházky , občas četba , hokej , poslech dobré muziky , či Zkouknut dobrý film , nebo Zajdu do kina. Zatím ahoj
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Sokolov
Byla by fain nějaká parťačka na kolo/brusle, když už se blíží sezóna, mit to s kým sdílet a i vice :P S vyhledem na zimu běžky/brusle a pak se zahřívat ;) Náctka dvacka třicka nebo čtyřicítka, to je mi fuk, když to bude mit správný flow :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  58 let | Praha
Hledám přítele, kamaráda 55 - 64 let, nad 188 cm (zájmy cestování, příroda, turistika ), který by někdy rád trávil volný čas i na chalupě za Prahou....grilování, plavání, zahrada, táboráky...a nebo jen tak v klidu odpočívat v hezké přírodě.... Někoho, kdo je v pohodě, má vyřešenou minulost, nevytváří zbytečné problémy.....někoho, s kým by bylo hezky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  66 let | Teplice
Ahoj. Hledám přítele na výlety, cestování, za kulturou. Jsem vdova, SŠ/66 let, pohodová, soběstačná, kamarádská. Ráda poznám normálního, sport. založeného, aktivního muže s vyřešenou minulostí, přiměřeného věku, který má podobné zájmy (rekreačně lyže, běžky, turistika, kolo, zahrada, pes, divadlo, kino). Nezávazná schůzka řekne více. Zn. "Hezký podzim života ve dvou". Jana
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Brno
Jsi milá žena z Brna a okolí a ráda by sis občas někam vyrazila? Hledáš společnost normálního slušného chlapa, který by Tě vzal např. do kina či na oběd? Máš čas o víkendu? Pak máš jedinou možnost - napiš mi a něco podnikneme.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Chomutov
Muž s vyřešenou minulostí toužící po vztahu, lásce, co rád procházku...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  61 let | Roudnice nad Labem
Najdu starší osamělou paní, která také nechce být sama? Hledám kultivovanou opuštěnou pani rodinný domácí typ. Vdovec, VŠ, 60let, nekuřák, abstinent, prostorově výraznější charizmatický se zájmy o automobilové soutěže (rallye), hudbu a historii. Zn. Samota tíží.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 65 let, Pardubice
žena, 57 let, Bohumín
žena, 60 let, Český Krumlov

Seznamka - muži

muž, 40 let, Teplice
muž, 38 let, Tábor
muž, 40 let, Ostrava