Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  64 let | Ostrava
Hledám sympatického muže pro vážný vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Most
Hledám ženu (téměř libovolného věku), která je schopná vést společenské rozhovory, má pěkné ruce (ale umít oškrábat brambory), netrpí vážnějšími zdravotními problémy, nemá všude piercing, nekouří, nechlastá a má normální cyklus :-D Dále by měla mít ráda táboráky, procházky a výlety. Mezi mé koníčky patří mj. zahradničení, takže bez vztahu k přírodě to nepůjde. Děkuji :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Uničov
Hledám ženu,co věří v dnešní době na opravdovou lásku a jedná na rovinu
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  41 let | Praha
Pohodářka, ráda cestuji, chodím po horách, sportuji, běhám, čtu, chodím do divadla. Hledám někoho pro život offline, ten online mi moc nejde :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Hradec Králové
Hledám pouze vážmý vztah
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Hradec Králové
Hodný, upřímný, věrný muž a optimista se smyslem pro rodinu hledá hodnou, upřímnou a věrnou slečnu či ženu ve věku 30 - 45 z Hradce Králové, Pardubic či Prahy, která dokáže milovat celým svým srdcem a dokáže lásku také dávat a nejen brát. Rád bych už konečně našel toho pravého človíčka pro společný život, ve kterém si budeme vážit jeden druhého a budeme pro sebe oporou. Budu moc rád, když se mi ozveš:-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Nymburk
47- 176-73 - příroda, hory, zvířata, koně, psi, sport.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  24 let | Praha
Ahoj jmenuji se Kryštof, je mi 24 let, hledám holku pěknou a hodnou, s humorem a tolerující mé koníčky a kamarády, aby nežárlila. Byl bych rád, kdyby nebydlela daleko od Prahy. Mé koníčky; hry na PC, armádní věci, airsoft, lasergame, taky mám rád filmy, bowling, pěší výlety. Nekouřím, alkohol piju jen občas s kamarády. Mám rád kočky i psy, nesnáším pavouky. Mám rád humor a povídání. Máte-li zájem se poznat, budu ád, když se ozvete!
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 40 let, Praha
žena, 74 let, Cheb
žena, 51 let, Brno

Seznamka - muži

muž, 38 let, Praha
muž, 40 let, ZAHRANIČÍ - ostatní
muž, 43 let, Plzeň