Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  42 let | Aš
...milá, sympatická žena/slečna na seznámení?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Ostrava
Ahojky, dobré vztahy vznikají z prvotního přátelství a tak bych tu rád našel kamarádku na pěkné, nudné, zábavné i intimní chvíle. Pokud by ses chtěla poznat, rád si nejdříve vyměním pár písmenek. Jestli se z toho něco vyklube už ukáže čas.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  65 let | Teplice
Stále věřím, že někde je moje spřízněná duše, jen se schovává.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  38 let | Chomutov
Najdeme se? Co myslíš? Hledám partnera pro společné chvíle...toulky v přírodě, kino, divadlo, dobrá večeře... Nekuraka, trochu sportovně založeného. Pouze Chonutovsko..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Ústí nad Orlicí
Ahojky jsem smutný a láskou zklamaný a rád bych našel fajn ženu ( na věku nezáleží ) co je na tom bohužel podobně a chtěla by to změnit. Baculka nevadí a můžeš být odkudkoliv.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Brno
Hledám životní parťačku. Domácnost i děti (13 a 15) zvládám v pohodě, ale chybí mi někdo blízký. Nabízím úsměv, pohodu, smysl pro humor, pevné objetí, inteligenci, spolehlivost a otevřenost. Totéž ale potřebuji. Ocením chytrou ženu, která se snaží nepodléhat konzumu. A jaký jsem? Zajímavý, otevřený, pohodář, chytrý, hodný, racionální, upovídaný, introvert, hravý a tvořivý, trochu dobrodruh. Mám méně obvyklé koníčky (šerm, knihy, děti, deskovky, spaní pod širákem, modelování, tvoření).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | České Budějovice
Nevím, jestli se zrovna tady dá najít to, co hledám, ale za zkoušku to stojí. A cože to vlastně hledám? Normální, rozumnou holku, která už taky nechce být sama. Jsi tu?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Olomouc
Fajn žena k seznámení ?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 43 let, Šternberk
žena, 40 let, Praha
žena, 42 let, Nymburk

Seznamka - muži

muž, 48 let, Rožnov p. Radhoštěm
muž, 45 let, Pardubice
muž, 58 let, Domažlice