Jak vybrat toho správného partnera?

Jak začít 3.11.2023

Seznamovací weby a aplikace se stávají běžnými komunikačními kanály mezi lidmi, kteří hledají lásku a vztahy, nebo jen třeba nějakou formu rozptýlení. Nicméně, najít správného partnera v online světě vyžaduje určité dovednosti. Než začnete hledat, zkuste si sesumírovat, jaké máte od partnera očekávání a jaké jsou vaše priority.
Máme pro vás několik otázek které by vám mohli pomoci přijít na to, co vlastně od partnera a vztahu očekáváte.

Trapné ticho na prvním rande. Víte, jak se mu vyhnout?

Jak začít 5.10.2023

První rande může být velmi vzrušují ale také může nastat to, co co děsí snad každého... trapné ticho. S trochou přípravy a následujícími tipy se mu můžete snadno vyhnout a užít si příjemné první setkání.

Kam vyrazit na první rande a jak to hned nezkazit?

Jak začít 28.6.2023

Přichází moment, kdy plánujete své dopisování vyměnit za první schůzku a začít se oťukávat naživo? Jak tedy zvolit nejlepší místo? Neměla by to být nuda a zároveň ani žádná šílenost. Kam tedy?

Opatrnost na prvním místě

Jak začít 6.6.2023

V dnešní digitální éře je online seznamování stále populárnější cestou, jak najít svého životního partnera. S růstem možností, které internet poskytuje, je však důležité být obezřetný a chránit si své soukromí. Nabízíme vám užitečné rady, jak se vyhnout potenciálnímu nebezpečí a chránit se před falešnými profily či nežádoucími situacemi.

Jak nelhat na seznamce a přesto udělat dobrý dojem?

Jak začít 4.5.2023

V dnešní uspěchané době je čím dál větším trendem seznamování přes internet. Není se čemu divit. Doba se neustále zrychluje, lidé jsou stále on-line, sedí dlouho v práci a při seznamování v barech přece jen neosloví tolik osob najednou, jako profil vytvořený na seznamce. Navíc k oslovení cizího člověka potřebujete notnou dávku odvahy a sebevědomí a také počítat s možným odmítnutím.

První rande

Jak začít 20.8.2021

První schůzka je takové malé vítězství, které ale může být poslední. Zvědavost a chvilka napětí se může změnit ve zklamání. Seznamování naživo přináší stres a nervozitu, proto je dobré se zaměřit na přípravu, abyste se na schůzce cítili co nejpřirozeněji. Když se uvolníte, budete lépe působit a zvýšíte své šance a uděláte dobrý dojem.

Jak odpovědět na inzerát

Jak začít 18.8.2021

Ve chvíli, kdy máte hotový profil a inzerát, čeká vás oslovování žen a mužů. I když jste žena, můžete rovnou kontaktovat sympatického návštěvníka Seznamky a vybírat si. Na začátku byste si měli říci, koho chcete potkat a kolik na seznamování máte času. Někomu to půjde rychleji, někdo bude spřízněnou duši hledat déle. Nejtěžší to mají ti, co usilují o vážný vztah.

Výhody seznamování online

Jak začít 12.5.2021

Chcete potkat někoho nového, ale nemáte dost příležitostí, protože jste celý den v práci? Nebo už jste ztratili odvahu a cítíte se trochu trapně, když máte oslovit neznámého muže nebo ženu na zastávce nebo v baru? Je to naprosto pochopitelné. Máte už sice spoustu zkušeností, ale seznamovat se naživo nepatří mezi vaše hobby.

Co napsat do profilu a inzerátu

Jak začít 12.5.2021

Seznamujete se, ale nejde to, jak byste si představovali? Oslovení lidé nereagují? Na inzerát jste nedostali žádné odpovědi? Ve světě virtuální reality, kde je zdánlivě obrovská nabídka a také konkurence, mají výhodu ti, kteří umí zaujmout. Čím více se otevřete, tím spíše najdete spřízněnou duši. Čí méně sdělíte, tím spíše zapadnete.

Jakou profilovou fotky vybrat, aby si mě všimli

Jak začít 7.5.2021

Rozhodli jste se, že se seznámíte přes Seznamku? Dobrá volba. Máte už vybranou fotku? Jestli ne, tak čtěte dál, protože se vám určitě vyplatí věnovat profilové fotce více času, než jste měli v plánu. Ať jsme totiž muži nebo ženy, první dojem si děláme podle zevnějšku. A tou není foto v kšiltovce s rouškou. Nezapomeňte také, že většina čte inzeráty na displeji telefonu, a tak vidí jen miniaturu.