Goldenhead  27 let | Praha Zpět


Vlk samotář hledající si svou družku na vše dobré ale hlavně o špatné,milující filozofie, hluboké myšlenky a vše co je spojené s neřestí. Baví mě čtení knih a psaní příběhů rád hraju deskovky . Pokud chceš vědět víc zeptej se .

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 18 - 40 let
Mám zájem o:vážný vztah, flirt, ʂȩӽ
Město:Praha
Rok narození:1997 (27 let)
Výška:190 cm
:27.4.24 20:34
Znamení:
Stav:svobodný
Postava:tak akorát
Kouřím:ne
Piji alkohol:příležitostně

Fotky uživatele (9)


Inzeráty uživatele (3)

MužVážně 27 let Praha

TOP  24.3.2024

Hledá se sympatická baculka do postele i mimo ni značka: rozbylo se mi topení nemám čím doma topit věřím že žena nadýchaných tvarů by to uměla přeci jen říká se že lidé nadýchaných tvarů umí skvěle hřát jelikož je hřeje život zatímco hubené vyzábliny pořád klepou kosu. Jsem úsměvavý sympaťák s humorem na rtech . Hledající fajn polovićku na dlouhé intimní chvíle . Pokud jsme tě zaujal neváhej napsat . Zdraví Deny z Prahy sympaťák s úsměvem na rtech.

Dominantní jedinec hledá svou submisivní polovičku . Baví mě když se mi má submisivní polovička odevzdá plně mi důvěřuje a mohu si s ní dělat co uznám za vhodné . Převážně hledám ʂȩӽuálního otroka , následně milenku/ce, přítele a kamarád či společníka v jednom balení , vítám osobní setkání , sympatie jsou rozhodující.Já normální týpek se sklony k Domi/Sub vztahu.

MužNezávazně 27 let Praha

TOP  28.2.2024

Hledá se baculka či boubelka ideálně maminku od dvou dětí, která se necítí být spokojená , či na ní její přítel či partner nemá ve vztahu čas a uvítala by mladšího muže se spoustou elánu na společné fyzické aktivity, jednou dvakrát či třikrát týdně dle společných časových možností a chutí .