MildaodBrna  62 let | Brno-venkov Zpět


Hledám ženu z Brna a okolí tak do 30 km. Případně z Prahy.

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 38 - 61 let
Mám zájem o:vážný vztah, flirt, kamarádství, ʂȩӽ
Město:Brno-venkov
Rok narození:1962 (62 let)
Výška:186 cm
:27.4.24 10:34
Znamení:
Vzdělání:středoškolské
Stav:rozvedený
Postava:tak akorát
Kouřím:ne
Piji alkohol:příležitostně

Fotky uživatele (15)


Inzeráty uživatele (10)

Ve dvou je život přece jen veselejší, Bylo by skvělé mít vztah založený na vzájemné důvěře, lásce, respektu a pohodě. Proto rád poznám sympatickou a pohodovou ženu, které není cizí úsměv. Radovat se pak společně z maličkostí všedního dne. Baví mne vycházky, výlety vše na pohodu. Také odpočinek a relaxace v krásné zahradě u rybníka. Na Vaší odpověď se těší romantický, spolehlivý Milda se smyslem pro humor

Už dlouho trávím volný čas sám v téhle okrasné zahradě u Rajhradu. Přesto mi moc scházíš, ano bylo by moc krásné Tě ještě najít. Zase by vyšlo sluníčko a život by byl fajn. Hledám o trošku mladší ženu, ne starší nad 60 let, se kterou bych mohl prožít nejen ty krásné chvilky volna a trávit odpočinek i víkendy v téhle krásné okrasné zahradě, posedět u ohníčku, toulat se lesem, nebo vyrazit třeba i na výlet. Bydlíš-li v Brně, nebo okolí u Rajhradu. Můžeme pak společně objevovat krásy přírody

Spolehlivý, citově založený, pohodový býk co je už dlouho sám a tráví volný čas sám, v okrasné zahradě u Brna, hned u rybníka a cyklostezky. Marně hledá ženu, kterou by chtěl v životě ještě milovat a počítat s ní. Najde se ještě volná žena v okolí Brna a Rajhradu, která to také tak cítí, moc rád ji poznám. Chcete chodit po trávě bosa a natrhat si vlastní mátu do mojita. Tak se ozvěte a zajdeme v Brně na cappuccino, nebo čaj.

Tolik krásných kytek tu jen tak bez lásky vadne a žádná do šedesátky co by stála o spolehlivého, prošedivělého býka. Opravdu nenajdu ženu, kterou bych si rád uložil k srdci, objal ji, vzal na procházce za ruku a trávil s ni společné chvíle v okrasné zahradě asi 20 min. jižně z Brna. Prostě ty dvě srdce spojit v jedno. Vždyť vy jste ten největší poklad a přece Vás tu nikde nemohu najít. Opravdu už není v Brně a okolí žena, co by stála o obyčejného pohodáře co koupí raději kytku než flašku rumu.

Pohodář, sloužící dvanáctky, narozen ve znamení býka z Jihomoravského kraje. Hledá pohodovou ženu věkem 40 až 58 let, bydliště Brno, Rajhrad a okolí výhodou. Domluvme si schůzku v Brně, kde zjistíme vzájemné sympatie, které jsou prvním krokem, abychom se třeba ještě našli a Když pak přeskočí jiskřička která může rozpoutat ten velký požár, tak zas přijdou ty krásné dny, kdy se dva na sebe těší a chybí si. Jeden pro druhého má otevřenou náruč a spoustu hubiček.

Ano, je to už jen sen najít v okolí Brna a Rajhradu obyčejnou ženu kolem padesátky, která by stála o obyčejného muže k šedesátce, co by si jí vážil, bral jí jako součást života, mohl ji ještě milovat a trávit společně ten čas co tu ještě máme. Chtěla by ses zamilovat a být milována. Já bych o to ještě moc stál, vzít Tě nejen za ruku, třeba i na hezké procházce a užívat krásy přírody kolem nás, ale i tu krásnou pohodu v Tvé společnosti.

Je tu tolik šikovných žen, přesto žádná, co stojí o staršího, šedivého a férového chlapa na kterého je spolehnutí za každé situace. Jsi také soběstačná. Chceš se zas mít se na koho těšit, s kým si promluvit. Máš ráda přírodu, vycházky, výlety, grilování, kino, hrady, zámky - vše rekreačně. Záleží jen na nás, do čeho se pustíme. Baví Tě také odpočívat v rekreační zahradě, pak by nám mohlo být zas dobře a Ty bys byla tím největším pokladem. Proč jen krásně snít, když ten život tak utíká.

Ahoj pojďme si udělat zas krásný den, chtěl bych poznat sympatickou a pohodovou ženu, které není cizí úsměv. Pro vzájemné společné aktivity i odpočinek, radovat se z maličkostí všedního dne. Vztah založený na vzájemné důvěře, lásce, zájmu budovat vztah na stejných či podobných životních hodnotách, respektu a pohody. Baví mne výlety v přírodě tempem na pohodu, odpočinek a relaxace v krásné zahradě u rybníka s možností rybaření. Těším se na Vaši odpověď

Hledám milou, sympatickou, pohodovou a klidně i hodně zklamanou ženu s vyřešenou minulostí, i uzavřenější povahy, s různorodými zájmy (kino, procházky, výlety, hrady, zámky - vše rekreačně) Časem se uvidí do čeho se pustíme. Přemýšlím o Tobě, těším se ne Tebe. Na to jak se poprvé setkáme, na Tvůj úsměv, jiskřivé oči. Jak zasáhneš moje srdce, tělo a rozum a pořád Tě nenacházím. Copak se tu nenajde taková žena kolem padesátky, třeba i do šedesátky co by stála o pohodového býka.

Trávím volný čas sám v téhle okrasné zahradě u Rajhradu. Hledám lásku, které by se tu také o volném času a víkendech líbilo. Ženu věkem kolem 50 let, Není to podmínka, lásce člověk neporučí. Tebe, nejen pro krásné chvilky, ideálně po zbytek života. Však se domluvíme, co by se nám líbilo, nebo kam vyrazíme. Vždyť je tu tolik krás, které se kolem nás jen mihnou. Vzít se za ruku a užít si krásných procházek. Nejen lesem, ale i večerním Brnem. Ženu z Brna a okolí Rajhradu.