TheHerim  30 let | Pardubice Zpět

VIP

Rád by jsem našel kamarádku či kamarádky na společné trávení času. Nejsem úplně společenský tvor takže nemám moc rád věci jako jsou kavárny, kina atp... radši si zajedu na výlet někam do přírody, do hor, lesů, za zvířaty, po Evropě atp... Mám dva psi kteří jezdí všude se mnou a uvítali by jsme k nám ještě nějakou parťačku (další čtyřnozí vítáni). :) V ohledu společných témat tam mám hlavně (evidentně) přírodu, zvířata, hudbu, vědu či fotografování nebo hry. Je toho mnohem víc ale už nemám znak

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 26 - 36 let
Mám zájem o:vážný vztah, flirt, kamarádství, ʂȩӽ
Město:Pardubice
Rok narození:1994 (30 let)
Výška:186 cm
:26.4.24 23:39
Znamení:
Vzdělání:středoškolské
Stav:svobodný
Postava:pár kilo navíc
Kouřím:hodně
Piji alkohol:ne

Fotky uživatele (19) Další fotky


Inzeráty uživatele (4)

Ahoj rád by jsem našel někoho na společné trávení chvil. Nemám a ani nechci děti, zjišťuji ale že to je velký problém takže by jsem asi zvládl děti kterým by jsem se nemusel věnovat. Moje děti jsou vlastně zvířata, aktuálně tedy jen dva psi ale určitě by jsem chtěl do budoucna opět další. Moje hlavní zájmy jsou příroda, zvířata, focení a hudba. Nechodím rád mezi lidi, radši vyrazím někam do hor, lesů nebo popř do zoo. Pokud by se našla slečna se stejným smýšlením byl by jsem moc rád.

Ahoj, hledáme tu kamarádku na pokec, výlety a venčení. :) Hledáme tu slečnu či slečny na cesty do přírody a pokec v rozmezí cca 25-35 let, pokud máš taky nějaké čtyřnohé kamarády jsou vítání. Aby jsme měli společná témata tak ideální je zájem o přírodu, zvířata, klidně taky vědu, hry, hudba, focení atp.... Mě je 30 let, zájmy mám v okruhu co jsem popsal výše a žiji poblíž Pardubic. Mám auto takže není problém někam zajet nebo nabrat a vyrazit dál. Pokud tě zajímá víc tak napiš. :)

Ahoj, rozhodl jsem se zkusit jiný přístup a to že nebudu vymýšlet romány a napíšu přesně co tu hledám. Takže.. Nemám úplně dobré zkušenosti se vztahy ale nehledám tu jen ʂȩӽ. Rád by jsem našel kamarádku či kamarádky se kterými by jsem si mohl psát, bavit se o životě, o tom jaký byl den atd... Také aby byla alespoň trochu aktivní a mohli jsme jezdit na výlety společně s mojí psicí (pokud máš taky aspoň jednoho je to velké plus). Samozřejmě se nebráním ani tomu spolu blbnout i v jiných směrech.

Ahoj, rád by jsem našel slečnu v okolí Pardubic, popř východní čechy se kterou by jsem se mohl bavit, a ideálně trávit volný čas společně s mojí psicí (další čtyřnozí vítáni). Ideálně výlety do přírody, kopce, hory, lesy atd.... také třeba do zoo a podobně. Nejsem omezen ani na hranice, rád si zajedu na podobná místa i po evropě.