VILDABRNO  62 let | Brno Zpět


Přestaňte už prosím jen krásně snít a zkuste se mnou zajít v Brně na cappuccino, nebo čajíček a uvidíme, jestli třeba nepřeskočí jiskra. To by bylo fajn, mít se na někoho moc těšit a prožít zas ty krásné chvíle třeba i na procházce krásným lesem, které tu v moravském krasu jsou opravdu překrásné.

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 39 - 60 let
Mám zájem o:vážný vztah, flirt, kamarádství, ʂȩӽ
Město:Brno
Rok narození:1962 (62 let)
Výška:185 cm
:27.4.24 12:37
Znamení:
Vzdělání:středoškolské
Stav:rozvedený
Postava:tak akorát
Kouřím:ne
Piji alkohol:příležitostně

Fotky uživatele (18) Další fotky


Inzeráty uživatele (10)

Jsem spíš lumber?uál, pohodář co je už dlouho sám, i když jsem to neplánoval a zaskočilo mně to, tak po takové zradě už nejde nic vrátit zpět. Ano, sám si užívám volno v téhle okrasné zahradě, ale přeci jen mi tu scházíš, chybí mi ta možnost se o krásy přírody, nebo kulturní zážitky s někým podělit. Proto, bych rád poznal hodnou ženu, které bych mohl věnovat svůj čas a ona ho se mnou ráda trávila, pro začátek by bylo fajn se sejít v Brně, ať zjistíme vzájemné sympatie.

Je tu žena, která si nechce jen psát, ale chce se potkávat, zajít na procházku Brnem, nebo do přírody? Časem na koncert, nebo do divadla. Muž, kterému chybí ženská společnost a chce se časem dopracovat k reálnému vztahu? Chybí mi někdo, kdo umí dávat i přijímat cit, kdo stojí a chce pohladit nebo obejmout. Prosím ženy jen z Brna, Rajhradu a okolí. Asi tak 20 minut cesty.

MužVážně 62 let Brno

TOP  22.3.2024

Najdu ještě ženu, které taky něco chybí, prostě tu vyvolenou. Třeba i pro život ve dvou, nebo jen tak, trávit společně volný čas. Je to odvaha nebo risk? Věřím, že někde ještě existuješ. Ty dáma a přece obyčejná v letech od 40 do 58 let, která nic nevzdává a věří v důvěru mezi mužem a ženou. Ano, jsem volný, všestranně praktický a se srdcem na pravém místě. Žiji sám a pracuji v Brně. Hledám slušnou, odvážnou, pohodovou ženu třeba i sportovní, plnější postavy, nebo štíhlou dívčí postavy.

MužNezávazně 62 let Brno

TOP  22.3.2024

Najdu ženu, která by také ráda trávila volné chvíle a víkendy ve dvou jako já a to v okrasné zahradě, se zábavou, procházky, kino, výlety, sledování filmů, dělání blbostí, společně se smát. Nehledám společné bydlení, ale nemám problém se domluvit, také to máš tak, tak mi napiš a zajdeme v Brně třeba na cappuccino, čajíček, nebo se jen projdeme pod Petrovem Denisovým sadem.

MužVážně 62 let Brno

TOP  3.3.2024

Budeme už jen krásně snít, nebo zajdeme raději v Brně na cappuccino, čajíček a uvidíme jestli třeba nepřeskočí jiskra. Bylo by to opravdu fajn a krásné mít se zas na koho těšit a prožít společně ještě ty krásné volné chvíle, třeba i na procházce krásným lesem, které tu v Moravském krasu jsou opravdu překrásné. Nebo odpočívat v okrasné zahradě kousek od středu města Brna a Rajhradu. Můžeme se třeba jen tak projít v Brně pod Petrovem Denisovým sadem.

Je jedno, kdy se rozhodneš zajít se mnou na cappuccino. Třeba jsme si už psali, ale přišla Ti do toho nemoc, nebo dovolená a pak jsi se už neozvala. Napiš mi a domluvíme se. Vždyť co můžeš ztratit. Jen trochu toho času, pořád je to lepší, než trávit roky s PC a marně snít. Přitom žít s někým milovaným je ten největší poklad který Ti nikdo nedá a nikde ho nekoupíš. Prosím jen Brno – 20 minut do středu a Rajhrad s okolím.

MužVážně 62 let Brno

TOP  29.2.2024

Co přestat už jen krásně snít a začít zas krásně žít. Zkuste se mnou zajít v Brně na cappuccino, nebo čajíček a uvidíme, jestli třeba nepřeskočí jiskra. Bylo by fajn, mít se zas na někoho moc těšit a prožít ty krásné chvíle třeba i na procházce krásným lesem, které tu v moravském krasu jsou opravdu překrásné. Nebo i v Brně pod Petrovem Denisovým sadem.

Žiji sám v obytné chatě a okrasné zahradě plné květů a krásné zelené travičky u Rajhradu. Hledám lásku, nejraději Brno a okolí jihu, které by se tu také o víkendech a volném času líbilo Prostě prožít a užít si ještě pěkně společně ten volný čas. S ženou, kterou si padneme do oka, věkem asi 40 až 58 let. Není to podmínka, lásce člověk neporučí. Všichni hledáme tu jiskřičku a doufáme, že ještě někdy přeskočí i na té druhé straně. Zajdeme v Brně na cappuccínko a pak se uvidí.

MužDo přírody 62 let Brno

TOP  21.2.2024

Hledám tu, která mi zestárne v náručí a v srdci mi zůstane věčně mladá. Škoda, že ženy zde jen sní. Přitom proč nebýt obklopena krásnou zahradou plnou krásných květin, vnímat tu přírodní krásu, zpěv ptáčků, popíjet kávu s milovaným mužem, pro kterého bys byla tou jednou květinou. Ano, je to jen sen, pro mne zde asi nesplnitelné přání. Proto tu jsem a upřímně si zde přeji najít tu pravou květinu, aby byla tím mým životním štěstím, které tu oba hledáme. Prostě ženu z Brna, Rajhradu a okolí

Rád uvítám jen obyčejnou, romantickou ženu z Brna, Rajhradu a okolí, na kterou bych se mohl zas těšit a byl tu pro ní, která také věří ve vzájemnou důvěru, domluvu ve sdílení nějakého společného zájmu jako je příroda, procházky, výlety, rekreace na okrasné zahradě, hudbu a fotografování. Já pohodový, romantický, spolehlivý, se smyslem pro humor. Těším se na Tvoji odpověď a schůzku v Brně.