Masirovani  66 let | České Budějovice Zpět

VIP

jsem lékárník a dělám alternativní medicínu a Metodu RUŠ - rozšiřuji své kvalifikace a v rámci online rekvalifikačního kurzu hledám ženu, která by chtěla být rád masírována - nejlépe pravidelně - dle domluvy. současně mám za sebou 2 výcviky Core Touche I a v květnu absolvuji Core Touche II - dostávám domácí úkoly a do konce roku mám povinnou praxi. Budu rád, když mi pomůžeš a přitom sama relaxuješ. Vše je na domluvě a hlavně ZDARMA. Potřebuji nutně praxi. Uvedené myslím vážně::))

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 40 - 71 let
Mám zájem o:vážný vztah, flirt, kamarádství,
Město:České Budějovice
Rok narození:1958 (66 let)
Výška:168 cm
:27.4.24 18:55
Znamení:
Vzdělání:vysokoškolské
Stav:rozvedený
Postava:štíhlá
Kouřím:ne
Piji alkohol:příležitostně

Fotky uživatele (8)


Inzeráty uživatele (2)

Knihy
Kolo
Turistika
Příroda
Výlety
Vaření

Jsem lékárník dělám alternativní medicínu a hledám ženu, která miluje masáže a doteky a současně jí to chybí. V rámci rekvalifikace do konce roku či do zkoušek ZDARMA - viz info o mně - hledám někoho na pravidelné masírování - ideálně 1x-2x týdně dle domluvy. Považujete-li za vhodné, rád Vás pozvu na úvodní rozhovor při kávě.

Je nám spolu dobře a jsme rádi spolu. Milujeme vzájemné doteky, laskání, masáže, milování, hlazení. Máme porozumění pro naše odlišnosti či rozdílné aktivity a vnímáme vzájemnou podporu. Rádi vyrážíme na toulky, prodloužené víkendy či dovolené do přírody, společně prožíváme a sdílíme své dojmy. Udržujeme optimální vztahy s našimi rodinami, těšíme se ze setkání s nimi. Nemusíme spolu bydlet, ale jsme si nablízku. Milujeme humor. Společné zážitky vytváří vzájemné pouto. Vím, že jsi, tak se ozvi::)