xjr13  55 let | Pardubice Zpět


Jsem muž , který chce žít život s někým komu bude jeho přítomnost dělat radost , zpříjemňovat život s kým se bude vzájemně doplňovat i podporovat. Mám rád rekreační pohyb , rád cestuji za teplem a velkým koníčkem jsou motorky. Chtěl bych nalézt někoho pro společný život , nejen pro občasné návštěvy.

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 46 - 54 let
Mám zájem o:vážný vztah, flirt,
Město:Pardubice
Rok narození:1969 (55 let)
Výška:185 cm
:26.4.24 11:25
Znamení:
Vzdělání:středoškolské
Stav:vdovec
Postava:tak akorát
Kouřím:ne
Piji alkohol:příležitostně

Fotky uživatele (27) Další fotky


Inzeráty uživatele (4)

MužVážně 55 let Chrudim

TOP  26.4.2024

Snad už nám začne jaro a je čas se probudit a třeba i plánovat čas strávený s někým novým , nové zážitky i plány. Rád bych tu šel někoho nejen na občasné setkávání , ale na opravdový žvot.

Jsem klíč a hledám zámek kterým odemknu společnou hezkou a pohodovou budoucnost. Jsem vyšší postavy , mladšího vzhledu , s minulostí , kterou mám vyřešenou a za kterou se stydět nemusím. Hldám ženu přiměřeného věku s energií žačít něco nového s někým novým.

Ahoj bylo by fajn potkat tu ženu , která se jako žena cítí i chová . Trochu inteligentní a snad i trochu pohlednou s vyřešenou minulostí a s energií do vytváření něčeho nového. Já jsem muž cítím i chovám se tak , vyšší postavy a doufám že trochu pohledný . Rád Tě poznám pokud se ozveš nejlépe Hradec , Pardubice , Chrudim.

Rád poznám ženu která je trochu inteligentní , pohledná s vyřešenou minulostí as energií žačít nový život , který by měl být hezčí a veselejší. Jsem muž který to co hledá nabízí , který bude ženě oporou a bude dělat vše pro to aby společný život stál za to.