Sport : Seznamka



Ahoj, tak asi začnu tím nejlepším, umím celkem obstojně vařit. To si zapamatuj! :-D Normální nejsem, to radši přeskočíme, rád sportuji, běh, zejména horský běh, turistika, kolo, plavání, sněžnice, zkoušel jsem i běžky, ale na to jsem strašný střevo :-D Jsem z Trutnova, 36let, a rád bych tu našel slečnu, co má podobné zájmy ;-) Budu se těšit na odpověď :-) Honza

hledám ženu, která chce řešit problémy(i nadváhu) sportem a hledá partnera, který to má podobně a bude jí podporovat.Vážný vztah je vítán.

MužLyžování 63 let Praha

TOP  13.10.2023

Ahoj. Hledám sympatickou spolulyžařku na případně i dost prodloužené víkendy v Rakousku nebo Itálii, případně týdny ve Francii. Termíny dohodneme podle chuti a předpovědi. Moc rád lyžuju, ale chybí mi k tomu spřízněná duše, neb lidi kolem mne sice taky jezdí na hory, ale podstatně míň než já. A taky život se sportovním děvčetem by byl bezva. Těším se na Tvou odpověď a přeju Ti skvělou nejen zimu.

Hledám (na)turistku s láskou k horám a touhou po dobrodružství. Odjakživa mě fascinovaly zdánlivě vzájemně se vylučující protiklady spočívající v pohlavní zdrženlivosti snoubící se s vášní. Proto hledám přátelství se vzácnou ženou, která se ještě po fyzické stránce plně neodevzdala muži, nehodlá tak učinit ani v blízké budoucnosti, ale přesto není citově chladná a ráda se objímá. Nekuřačku, bez záliby ve psech. Jsem pro každou neškodnou špatnost: Třeba právě večerní koupání se v jezeře jen tak.

MužSquash 39 let Plzeň

TOP  9.10.2023

Ahoj všem, nekdo na squash? Diky za odpoved ;-)

Ahoj, nějaká slečna, co by chtěla jít si zaplavat? :-)

Hledam ženu na sportovni aktivity.

Zima už pomalu klepe na vrátka a já se hodně moc těším na sjezdové lyžování, rád bych cestoval s milou dámskou společností, nejsem závodní lyžař spíš sjedu jakýkoliv kopec a dole se rád potkám u lanovky. Tomáš z Liberce

Hledám partnerku na golf, HDC jakýkoliv, pohoda, třeba trochu cestování, zábava i přátelství… Ostravsko

Hledam kamaráda/ kamarádku na vyjížďky na kole, ale klidně i na plavání, výlety, nebo na pivo. Život letí, kamarád mi bohužel zemřel a žena na nic z toho není . Jen rekreačne, na pohodu.