Sport : Seznamka



MužBruslení 46 let Praha

TOP  19.1.2024

Nějaká milá, pohodová, vtipná holka na inline brusle by tu nebyla? :)

MužTenis 44 let Kladno

TOP  17.1.2024

Ahoj. Hledam spoluhrace/cku na tenis. Moje uroven je asi mirne pokrocila. Radek

Ahoj, nenašel by se tu sporťáček z Aše, který chodí, nebo by chtěl začít chodit (nejlíp pravidelně) plavat? Nejlíp někdo, kdo umí kraula a mohl bych se k němu přidat a měl by trpělivost, mě to taky naučit? Cestou mohu vyzvednout, nebo někam zajet :o).

hledám ženu, která chce řešit problémy(i nadváhu) sportem a hledá partnera, který to má podobně a bude jí podporovat.Vážný vztah je vítán.

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  11.1.2024

Ahoj, hledám pohodového parťáka/parťačku na pravidelné lezení na stěně? Smichoff, Chodov nebo Libeň. Lano a výbavu mám, spolehlivý. Klidně můžeš být začátečník.

Parťáčka na běh, inline, kolo či lyže?

VOLEJBAL - KARLÍN - STŘEDA - 18:15 Smíšená parta, která hraje volejbal v Praze Karlíně u metra Florenc ve středu 18:15 - 20:00 hledá hráčky nebo hráče na doplnění volných míst. Na věku nezáleží. Hrajeme na dobré rekreační úrovni (5.-7. AVL; náhra za hlavu apod. ) a pár lidí se ještě vejde. Nehrajeme pro špičkový výkon, ale na druhé straně nás špatná hra nebaví. Příspěvky se platí paušálem cca 2500 za rok. Milan

Ahoj známá/neznámá, na přelomu února a března mám v plánu Alpy (Rakousko, Itálie) rád bych tam s pohodovou a usměvavou lyžařkou, pokud se tu najde ? V případě sympatií můžeme i v červnu na Capa Verde :-) či jinam.

Najde se někdo z Prahy 9 a okolí na společné vyjížďky na kole? Horské nebo trekové, v klidu a pohodě... Nehledám závodníky :-)