Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  51 let | Ostrava
Ahoj. Rád potkám a seznámil se s tou, která by ráda sdílela, rozvíjela společný vztah, své zájmy, ale i ty společné. Právě proto tady jsem. A rád tě potkám.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  62 let | Praha
Jsem žena v mužském těle. Tedy fyzicky muž. Vždy jsem se cítila a chtela zit a vypadat jako žena. Hledam ženu, kterou by bavilo mi pomáhat s proměnou na ženský vzhled, s líčením, úpravou, oblečením. Ženu, která by chtela mít ze mě ženu a která by se za mě před lidmi nestydela. Fotku rada pošlu. Muže nechci a neodpovídal jim. Monika
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Pardubice
Hledám kamarádku, časem klidně víc v případě sympatií. Pokud jsi aspoň trošku normální, budu rád, když se ozveš. Prosím cca do 44 let, odkudkoliv-jsem mobilní. Děti nevadí, prosím ne baculky. Nehledám žádnou turistku, hledám jehlu v kupce, leč nemusí být ze zlata. Nebudu se tu dlouze vypisovat, pár minut u kafe předčí týdny psaní. Napiš tel. číslo do vzkazu, zavoláme si a třeba něco podniknem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Beroun
Ženu se smyslem pro humor, která se nebojí být svá, se vztahem k přírodě, hudbě, umění, vyznávající hlubší, nadčasové hodnoty. Inteligentní (selský rozum stačí), statečnou, věrnou, charakterní, jednu. Jsem svobodný, bezdětný. Tvé děti nejsou překážkou. Berounsko, Středočeský kraj, Praha a okolí. Zájemkyně o flirt nechť si dají studenou sprchu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  40 let | Brno
Ahoj! Jsem vdova a je mi 39 let. Hledám pouze vážný vztah. Mám ráda sport, zvířata, zdravý a aktivní životní styl. Pokud jsem tě zaujala, budu ráda, když se se mnou spojíš. Můžeš mi napsat svou zprávu. Své fotografie na seznamce nezveřejňuji, ale mohu je bez problémů poslat na jiné místo.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Zlín
Hledám ženu do přírody kulturu atd
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Praha
Hledám kamaráda, se kterým budeme sdílet smysl pro humor, koníčky, životní přístup..a do budoucna se třeba stane i mým partnerem. Večer se potkáme doma, obejmeme, popovídáme, jaký byl den.. Mám menší dítko, takže preferuji tradiční hodnoty a rodinně laděný vztah. Praha / Benešov
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Praha
NEKUŘÁK - Praha, štíhlejší, na sdílení volného času, víkendy, dovolená, kultura, procházky, čertoviny v očích , nohy do O - waw....Komunikace, respekt, úcta, atd. Každý jsme originál :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Jablonec nad Nisou
žena, 66 let, Teplice
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí

Seznamka - muži

muž, 38 let, Praha
muž, 48 let, Brno
muž, 58 let, Vsetín