Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  44 let | Hradec Králové
Ahoj hodný kluk nekuřák dočasně na vozíku hledá z Hradce Králové a okolí dívku,ženu která by měla zájem se poznat:napíšeš
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Brno
Chci najít muže, přítele. Děti mám dospělé, je čas věnovat se sobě a nám. Foto na email. Nehledám nikoho, kdo ještě s někým bydlí, nebo má děti do 15 roků.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  57 let | Český Krumlov
Uvítala bych občasný pánský doprovod za kulturou, do přírody, anebo pouze na příjemné posezení nad kávou, čajem, vínem. Já - žena, 57 let, vzděláním Bc., vyšší a plné postavy, nesportovec, se všeobecným rozhledem a s chutí trochu změnit vlastní každodenní životní rutinu. Zatím víc nenabízím a ani víc neočekávám. Tak uvidíme, život občas kartami zamíchá. Jestli to bude nyní v můj prospěch, ukáže čas.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Praha
Dlouhou dobu jsem byl spíše vlkem samotářem. Nyní bych to rád změnil a konečně se usadil. Hledám tedy fajn slečnu, která také již nechce trávit večery sama… Důležité pro mě nejsou míry ani váhy, ale dobré srdce a společné hodnoty. Čestnost, upřímnost a věrnost. Pokud budeš mít podobné koníčky (turistika, kultura, historie a umění) bylo by to super, ale není to podmínkou. Naopak se rád zapojím i do jiných aktivit...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  21 let | Brno
Najdu zde muže, který se mnou vyrazí do přírody, či si se mnou vymění příjemné věty u dobré kávy?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Uherské Hradiště
Kdo hledá, ten si mě najde ... :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Rychnov n. Kněžnou
Ahoj, není mi tento způsob seznamování příliš příjemný, ale reálný život příliš příležitostí nenabízí. A tak tedy..... Rád bych našel fajn, přirozeně inteligentní kamarádku, snad partnerku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Svitavy
Ahoj, jsem už sice Dědek, ale pořád se koukám po holkách. Hledám možná zrovna Tebe, chceš se nechat rozmazlovat? Napiš kolik ti je roků, odkud jsi, kdy míváš čas a pošli pár fotek a číslo mobilu. Můžeš i připsat co chceš a co nechceš? Můžeš mi říkat jak chceš a já budu tvrdit, že jsi moje Vnučka. Jsem už za vodou a bez dluhů a šetřit na Tebe nebudu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 40 let, Praha
žena, 42 let, Nymburk
žena, 52 let, Opava

Seznamka - muži

muž, 42 let, Karviná
muž, 47 let, Praha
muž, 47 let, Pardubice