Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  45 let | Boskovice
Chci se seznámit s dívkou která má zájem o vážný vztah,vše by se uvidělo podle prvního psaní a setkání.Nejraději v blízkosti Boskovicka a Brna. Při prvním kontaktu napíšu více.Ondřej
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Děčín
Hledám svojí Bonnie ... Nemusíme spolu nutně vykrádat banky ani střílet do lidí... Ostatně to by nám asi neprošlo... Pokud nám ale bude fungovat to ostatní, je to dobrá cesta k partnerství.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Příbram
Napíše mi veselý štíhlý nekuřák, kterému neni pohyb cizi a rád jezdí na kole?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Chrudim
Jsem normalni chlap ktery hleda normalni zenskou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Praha
Jeden Včelař se Rád seznámí s pohodářkou,která stejně jako já Ráda zajde na výlet-hory,moře,zasportovat si pro radost-relax....,výstavu nebo se jen tak projde Letní Prahou.Co hledám i férově nabízím.Všem přeji příjemné Jaro a začátek Léta.Ladislav
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Praha
To jsem si takhle šel koupit láhev vína a paní u pokladny na mě "Mohu vidět vaši občanku?" V údivu jsem se otáčel, jestli náhodou nemluví k někomu jinému. A vážně jsem ji musel ukázat. :D) K radosti stačí i drobné události. Máš taky nějakou veselou příhodu? Tak proč se neseznámit, že. Jestli jsem tě zaujal, pošli posly. :)) Mám rád čokoládu a zmrzlinu a rád zkouším nové věci (třeba na hlavu). ;o)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Brno
Hledám příjemnou, moc fajn ženu z Brna, ve věku 35 až 49 let se štíhlou drobnější postavou pro pohodový vážný vztah. Rád bych navázal pěkný vztah s výhledem na založení rodiny. Já jsem SŠ 51/175/65 kg drobnější postavy vypadající na 30 let, tedy dost mlade se zájmy o hudbu, kulturu, cvičení Pilates, plavání, historii, tvorbu vlastních webových stránek, četbu knih. Ženy sympatické po všech stránkách pište! Rád se seznámím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  74 let | Šumperk
Žena 74 hledá pohodového chlapa ,,,,najdu"
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 56 let, Praha
žena, 57 let, Česká Lípa
žena, 48 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 62 let, Brno
muž, 59 let, Liberec
muž, 36 let, Ostrava