Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  41 let | Dvůr Králové n. L.
Hledám vážný vztah,Mám rád turistiku po horách,ale i jinde,cyklistiku,In-line.V zimě sjezdovky,běžky.Kdyby tu byla slečna,mladá žena,která by měla podobné záliby,budu se těšit na tvojí odpověď.Přěji hezký den.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Jičín
Jsem svobodná, bezdětná.Hledam spolehlivého muže pro život a který má rád filmovy svět a jel by se mnou rád v červenci na filmový festival do Karlových Varů.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Zlín
Jsem normální chlap, sportovec, zaměstnaný, soběstačný, a tak. Prostě fungující chlap a hledám někoho pro nejlepší část života.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Praha
Seznamování v kavárně? Ne, na horách! Vyrazíme v pátek 26.4. z Prahy a půjdeme spolu Stezku Českem, přespíme cestou ve stanu, v neděli do Prahy. Trasu si vyber nebo naplánuju a neboj, všechno hlavní ponesu já. Nemusíme nic, vyčistíme si hlavu po 30 km za den upadneme do spacáku a usneme... :) Já vím, je to trochu ulítlé. Ale mám čas a nemám s kým jít, bude hezky. Třeba to tím skončí, třeba začne, ale bude to fajn víkend. Je mi 48 let, vzdělaný, sečtělý, můžeme si povídat i mlčet, gentleman
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Bohumín
Hledám ženu (25-35 let), která touží po rodině a chce mít děti! Mám rád život na venkově, s tím související činnosti (zahradničení, včelaření, atd.). Mám rád kvalitní hudbu, zajímám se o historii, současné dění. Zajímá-li Tě více, napiš. K.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Ostrava
Hledám štěstí, hledám lásku. Hledám upřímnost, hledám podporu. Hledám vášeň která by neměla chybět, je jiskrou vztahu. Vzájemnou úctu, porozumění. Jít jen tak na procházku, držet se za ruce, vyrazit na výlet. Společnou dovolenou, užívat si sami sebe. Řešit každodenní starosti. Být bláznivý i vážní, zodpovědní i ztřeštění. Stojím nohami pevně na zemi se srdíčkem kde je místo pro fajn dušičku. Věk 30 - 40 let
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Brno-venkov
Ahoj, jsem už sice Dědek, ale pořád se koukám po holkách. Hledám možná zrovna Tebe, chceš se nechat rozmazlovat? Napiš kolik ti je roků, odkud jsi, kdy míváš čas a pošli pár fotek a číslo mobilu. Můžeš i připsat co chceš a co nechceš? Můžeš mi říkat jak chceš a já budu tvrdit, že jsi moje Vnučka. Jsem už za vodou a bez dluhů a šetřit na Tebe nebudu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  99 let | Bratislava
Hledám slečnu / ženu 25 - 65 z celého Slovenska k vážnému vztahu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 46 let, Praha
žena, 37 let, Turnov
žena, 45 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 41 let, Jindřichův Hradec
muž, 43 let, Uherský Brod
muž, 44 let, České Budějovice