Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  38 let | Praha
Dlouhou dobu jsem byl spíše vlkem samotářem. Nyní bych to rád změnil a konečně se usadil. Hledám tedy fajn slečnu, která také již nechce trávit večery sama… Důležité pro mě nejsou míry ani váhy, ale dobré srdce a společné hodnoty. Čestnost, upřímnost a věrnost. Pokud budeš mít podobné koníčky (turistika, kultura, historie a umění) bylo by to super, ale není to podmínkou. Naopak se rád zapojím i do jiných aktivit...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Praha
Z nedostatku příležitostí hledá pohledná tmavovláska, SŠ, bez závazků, pohodová, pozitivní, sympatického přítele od 53 do 65 let, který je rovněž bez závazků. PS: hledám normálního, slušného chlapa, nekuřáka, pro normální život ve dvou, případně přítele pro hezký vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Havířov
Tvořivá duše, otec 3 dětí, kutil, pěstitel, hospodyňka, živnostník, hráč v country kapele, motorkář a občasný tulák rád pozná obdobně laděnou dívku, se vztahem k přírodě, k bydlení v domku, s pozitivním přístupem k životu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  59 let | Havlíčkův Brod
Mít se na koho těšit. TEBE.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Beroun
Ženu, která se nebojí být svá, se vztahem k přírodě, hudbě, umění, vyznávající hlubší, nadčasové hodnoty. Inteligentní (stačí selský rozum), statečnou, věrnou, jednu. Jsem svobodný, bezdětný. Tvé děti nejsou překážkou. Berounsko, Středočeský kraj, Praha a okolí. Zájemkyně o flirt nechť si dají studenou sprchu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Praha
Poměrně zachovalý lékař hledá svobodnou/bezdětnou ženu s tím, že preferuji osobní setkání před nekonečným dopisováním. Foto ev. pošlu na mail.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Louny
Nechci, aby mě ten okamžik minul.... Okamžik, kdy já mohu poznat tebe a ty mě...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  26 let | Lovosice
Jsem mladej kluk co by rád poznal nějakou normální slečnu/dámu do 30 let. Jsem tak trochu workoholik ale dokážu si na tebe udělat čas .
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 60 let, Náchod
žena, 39 let, Praha
žena, 65 let, Pardubice

Seznamka - muži

muž, 37 let, Kopřivnice
muž, 40 let, Ostrava
muž, 52 let, Praha