Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  22 let | Zlín
Kámoši mě přemluvili at si dám inzerát :D Mám 22 let a baví mě jízda na kole, posilování, hlavně si nechci jen psát na messengeru ale trávit s Tebou čas normálně. Kdyžtak se ozvi a zajdem ven :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Žďár nad Sázavou
Hledá se láska.....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Praha
NEKUŘÁK - Praha, štíhlejší, na sdílení volného času, víkendy, dovolená, kultura, procházky, čertoviny v očích , nohy do O - waw....Komunikace, respekt, úcta, atd. Každý jsme originál :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  72 let | Praha
Stále hledám pro společnou cestu životem pohodovou, nekonfliktní partnerku pro možnost společně vybudovat trvalý a vážný vztah, společní domov založený na věrnosti, upřímnosti a důvěře, nic nepředstírá a chce prožit při trošce porozumění krásný podzimu života. Nehledám jen povyražení nebo víkendový vztah, jsem muž na úrovni, aktivní. Osobní setkání napoví nejvíc. Nechci si dlouze dopisovat. Chci najít partnerku, informace jsou nutné. Vyřešena minulost. ČR.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Plzeň
Milé slečny :)) Až vás přestane bavit číst denně desítky nic neříkajících vzkazů, oplzlostí, nabídek a opěvování a budete chtít opravdu něco vážného a smysluplného s někým, kdo je zdravý, férový, romantický, upřímný, věrný a spolehlivý, vzpomeňte si na mě :)) Jsem bezdětný, nekuřák, bez dluhů, technického vzdělání se všeobecným přehledem. Pracovitý, stavím si baráček s výhledem na rodinný život. Žiji aktivním způsobem, výlety, plavání, volejbal, motorka, lyže. Rozdal bych se pro tu JEDINOU :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Liberec
Ahoj neznama,taky seš sama,nebo se sama citis a chtela by si spoznat novyho človeka? Treba mne budu rad,kamaradstvym se da všeličo zacit. Tak kdyby neco tak jsem tady.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  64 let | Praha
Svěží a aktivní senior bez závazků rád pozná partnerku, která má ráda návštěvy kulturních akcí a cestování v ČR i v zahraničí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Kyjov
Ahoj, já skoro 40 let, svobodný, bez závazků hledám ženu z okolí Kyjova +- 50 km se ktrerou strávím zbytek života. Pokud máš úsměv na tváři a chuť začít něco nového, tak neváhej a piš Mezi mé koníčky patří požární útok, rodina, přátelé. Více si můžeme napsat nebo vyměnit jiné kontakty...
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 36 let, Otrokovice
žena, 57 let, Kutná Hora
žena, 48 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 38 let, Beroun
muž, 73 let, Brno
muž, 48 let, Brno