Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  47 let | Praha
Pohodářka se smyslem pro humor, tak trochu sportovec (vím, vím, kolo by se do kopce tlačit nemělo;), tak trochu lenoch (někdy je fajn vypnout a jen si tak někam zalézt s knížkou), tak trochu požitkář (se sklenkou vína sledovat západ slunce, dobrý film či si jen tak povídat..) hledá podobnou pohodářku..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Klatovy
Rád bych se seznámil se ženou ,která je upřímná,věrná má rada přírodu a vše hezké co patří k životu ...najde se taková ?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Praha
Hledám muže, který hledá mě. Adekvátně mému věku. S vyřešenou minulostí, pokud možno s kladným vztahem ke sportu. Nekuřáka. Praha a okolí Prahy východ.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Olomouc
Život je krátký, jsme tu jen na "skok". Narazím třeba tady na fajn holku, která hledá fajn muže, neřeší malichernosti a váží si toho co má?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  59 let | Pardubice
Hledá se jeden šikovný, zajištěný a mobilní chlap, který má střechu nad hlavou, ale nebál by se i chatařit, jet na výlet, zaletět si k moři a radovat se že života. Nejraději Pardubice, Chrudim nebo Přelouč. Foto výměnou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  21 let | Žďár nad Sázavou
Nějaká holka se seznámit?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Ostrava
Rád bych poznal kluka s vyřešenou minulostí na trávení volného času a snad časem i pro společný život.. Rád ve volném čase zajdu na kolo,brusle,do přírody, na hory ,lyže atd. Pokud se zde najde někdo s cilem vybudovat hezký a harmonický vztah založený na důvěře a upřímnosti,tak se nějakým způsobem ozvi.. a prosím do rozumné vzdálenosti +/- 100km ,z 2.konce republiky to nedává moc smysl :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Žďár nad Sázavou
Hledám milou a veselou Ženu pro život.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Klatovy
žena, 71 let, Opava
žena, 59 let, Chrudim

Seznamka - muži

muž, 50 let, Děčín
muž, 50 let, Praha
muž, 47 let, Kladno