Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  50 let | Praha
Hledám sympatickou přítelkyni do 42 let bez závazků s VŠ/SŠ k vážnému a plnohodnotnému vztahu. Zn. Příroda, zahrada, rekreační sport, kultura a cestování. Praha, VČ nebo Vysočina.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Kladno
Říka se, kdo hledá ten najde... Zdá se mi, že to tady moc nefunguje...Přesto to všichni zkoušíme dál a dál... Je tady někdo, kdo hledá vážný vztah a chtěl by založit rodinu? Hledám někoho s kým bych mohl sdílet život se vším všudy, co k němu patří, jít společně dál a vstříc k lepším zítřkům
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | ZAHRANIČÍ - ostatní
Pohodář, který hodil kariéru za hlavu, udržující si životní nadhled a radující se z toho, co život přináší. Rád bych poznal milou ženu, podobného věku i uvažování, pro objevování dalších krásných míst na tomto kontinentu, či planetě, nebo jen mezi námi. Jsi tam někde? Zvídavá žena s vyřešenou minulostí, s pohřbenou bolestí z rozchodu a s chutí znovu žít? Rád bych tě poznal pokud budeš věku přiměřeného tomu mému +/-3 roky a spíše štíhlejší, či normální postavy. Buď mojí priorotou :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Blansko
najde se tu milá dívka, s vyřešenou minulostí a připravenou budoucností
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Praha
Ženu pouze na vážný vztah, která má ráda výlety, procházky,kulturu, ale i klid a pohodu, chybí jí láska, něha, mazlení a milování, hledá 51/184, nekuřák, pohodář. Osobní setkání napoví .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Příbram
Muz 54 rozv s vlastnim zazemim hleda smrncovni zenu vek neresim osobni setkani prochazka kava dame rec a hned uvidime jak jsme na tom vzajemne pis tel
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  59 let | Brno
Hledám aktivního, zdravého, štíhlejšího šedesátníka (VŠ, nečoklaře, nekuřáka). Jen z Brna.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Strakonice
Hledám milou, empatickou, pohlednou ŽENU.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 55 let, Zlín
žena, 57 let, Uničov
žena, 40 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 44 let, Ostrava
muž, 62 let, Brno
muž, 37 let, Ústí nad Labem