Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  57 let | Praha
Pohodový, rozvedený chlap, hledá štíhlejší ženu pro další život. Kutilství, rekreační sport, výlety, vaření, zahrada a plno dalších zájmů. Najdu Tě?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Pardubice
Rád poznám ženu která je trochu inteligentní , pohledná s vyřešenou minulostí as energií žačít nový život , který by měl být hezčí a veselejší. Jsem muž který to co hledá nabízí , který bude ženě oporou a bude dělat vše pro to aby společný život stál za to.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  66 let | Teplice
Ahoj. Hledám přítele na výlety, cestování, za kulturou. Jsem vdova, SŠ/66 let, pohodová, soběstačná, kamarádská. Ráda poznám normálního, sport. založeného, aktivního muže s vyřešenou minulostí, přiměřeného věku, který má podobné zájmy (rekreačně lyže, běžky, turistika, kolo, zahrada, pes, divadlo, kino). Nezávazná schůzka řekne více. Zn. "Hezký podzim života ve dvou". Jana
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Olomouc
Jsem muž z Olomouce,je mi 34 let.Introvert.Normální postavy,vysoký 176 cm.Rád bych našel ženu také z Olomouce nebo blízkého okolí.Na vzhledu mi zas tak nezáleží,ale upřednostňuji spíše plnošťíhlé nebo baculaté ženy.Hlavně by si měla být milá,inteligentní,se smyslem pro humor,klidnější povahy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Plzeň
Hledám zajímavýho kluka s nezkaženým charakterem, kterej je chytrej, šikovnej a vtipnej a umí ocenit jak důležitý věci, tak i drobnosti, ze kterých se život skládá. Jsem holka s různorodými zájmy, poetická duše, co umí i makat rukama, mám doma dva teenagery a přála bych si najít člověka, který chápe, o čem mluvím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Praha
Napůl táta, napůl sám pro sebe. I ta druhá půlka by byla fajn nějak příjemně vyplněna než jen kamarády kolem. Přeji všem, pěkný den:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Praha
Jsem minimalista, frugalista, tak trochu libertarian. Jsem upřímný a nesnáším lež a manipulaci. Zájmy sport, turistika, cestování, seberozvoj. Pro někoho jsem divný pro někoho zajímavý, ale to už si musí každý přebrat sám :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  27 let | Praha
Najdu dominantní hotwife na vztah nebo dlouhodobé kamarádství? Čistota Diskrétnost Férovost Zdraví Já 27, podnikám a bydlím v Praze
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 71 let, Opava
žena, 41 let, Klatovy
žena, 65 let, Pardubice

Seznamka - muži

muž, 45 let, Praha
muž, 56 let, Mladá Boleslav
muž, 66 let, České Budějovice