Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  42 let | Uherské Hradiště
Rád bych našel touto cestou k sobě staršího chlapa který gay a touží po životě ve dvou. Já 42 letí gay smyslem pro humor, lásku, něžnost a romantiku. Jsem z Jižní Moravy, pokud to nebude překážka pro tebe tak rád bych tě poznal.Přeci jsme na tomto světe jednou, tak proč nejít společnou cestou štěstí. Užívat si spolu doušky naši lásky něhy , citů i ʂȩӽu. Pokud sem tě zaujal napiš. Odpovím všem. Jen vážně
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Karviná
Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, tvá pozornost a tvoje láska. Nejsem typ, co se zamilovává "od pohledu", ale do člověka. Pojďme se nejprve trochu poznat, než spolu začneme sdílet své touhy a sny .. PROTO vyhlašuji konkurz - hledá se do začátku kamarádka/parťačka, milá a hodná duše, někdo s kým si budu rozumět i beze slov. Hledá se někdo koho vždycky rád uvidím přicházet a budu se těšit na další schůzku. Hledá se někdo, koho už nebudu chtít nechat odejít ..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Šumperk
Ahoj nějaká milá žena z okolí Šumperka? Je mi 47
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Ostrava
Hudba, hory, kafe a spousta dalšího...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Frenštát p. Radhoštěm
Ahojky. Muž 43 let, hledá upřímnou, normální a bezdětnou ženu. Nekuřačku. Mám rád sport, hlavně pochoďáky a jakýkoliv pohyb. Velice rád přírodu a bydlení v přírodě. Najdu podobnou? Děkuji. Foto mejlíkem. Ahojky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Znojmo
Hledám slečnu, která by se ráda semnou poznala a úžívala života.Já 35let, 176cm výška, nosím brýle, mám tmavé vlasy.Vážím okolo 80kg.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  67 let | Praha
Hledám přítele do pohody i nepohody.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  64 let | Karlovy Vary
Rozv., abst., nekuřák, bez závislostí, klidné povahy, hledá inteligentní, tichou, spolehlivou, čistotnou ženu s celkovým přehledem, i ke spolužití. Zajímá mne historie a preferuji dietní stravu, nekafuji. Tu, kterou už nebaví čekání na seznamce. Zájmy, občas kolo, vycházka do přírody, nebo někam autem. Ostatní na dohodě, myslím, že jsem jinak ok.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 29 let, Liberec
žena, 67 let, Ostrava
žena, 43 let, Příbram

Seznamka - muži

muž, 38 let, Praha
muž, 52 let, Jablonec nad Nisou
muž, 47 let, Praha