Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  66 let | Praha
Pořád jen hledám a nic.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Zlín
Hledám ženu na vážný vztah
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  72 let | Hradec Králové
jsem z HK s bytem,SŠ,temperamentní,hledám spřízněnou duši,pohodovou na společné chvíle, cestování, chataření, objetí na vše
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Praha
Když si dám k inzerátu fotku ve sportovním, ozvou se sportovci. Když jsem na fotce s dětmi, ozvou se tatínci. Když dám fotku s výstřihem, dostanu nabídky k postelovým hrátkám. Hledám někoho, s kým mi bude fajn při sportu, na výletech, s dětmi, při práci doma i na zahradě a až pak i v posteli. Důležitá je pro mě otevřenost a souznění.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Praha
Milovat, aniž bych spoutával, vážit si tě, aniž bych hodnotil, chci jít po tvém boku a nebýt ti na obtíž, poznat tě blíž, ale nečinit si na tebe nárok, vzdalovat se od tebe bez pocitu viny. Vidět jaká opravdu jsi a nevyčítat ti to, pomáhat ti, aniž bych tím zraňoval tvou důstojnost ..... a pokud můžu totéž dostat já od tebe, nebudeme se míjet a budeme jeden od druhého bohatší
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Kolín
Hledám submisivní ženu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Praha
Rozvedená 54 let/175 cm vysoká hledá přítele z Prahy a okolí. Hledám lásku, kamarádství a vztah. Hledám taky někoho, kdo by šel na kávu, víno, koncert vážné hudby, do divadla a kina, nebo večeři.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Šternberk
Zdravím všechny, které se chtějí seznámit, ale vlastně mi stačí jen jedna. Se zájmy jako kolo, příroda, památky, výlety, procházky. Prostě pohoda za každou cenu. Čím blíž budeš bydlet, tím lépe, ale jelikož mou slabostí jsou Jeseníky a Rychlebky, rád přijedu kamkoli, bude-li to stát za to. Nejen do hor.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 65 let, Pardubice
žena, 30 let, Praha
žena, 57 let, Kutná Hora

Seznamka - muži

muž, 44 let, Olomouc
muž, 72 let, Plzeň
muž, 38 let, Brno-venkov