Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  52 let | Cheb
Sympatická holka na kávu nebo procházku....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Brno
Ahoj rad bych nasel svobodnou maminku . Pojd si psat povidat a vzajemne si pomahat. Muzeme zazit jeste spoustu radosti.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Trutnov
Plachý pohodář co má rád zvířátka a přírodu, jsem spíš samotář a mám rád klid.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Česká Lípa
Ahoj jmenuji se Daniel a je mi 32. Rád bych touto cestou našel ženu, dívku, která má srdce na pravém místě a která ví co chce, a hledá vztah ne jen na pár dní. Bohužel narovinu řeknu že díky mému pracovnímu vytížení, jsem v týdnu na cestách a čas mám jen o víkendu. Tím nemohu být po tvém boku každý den,ale o to víc se budu snažit ti vše vynahradit i během těch pár dní. Pokud tě už nebaví ta samota budu rád když napíšeš. Byl bych rád aby jsi byla milá, upřímná, a měla ráda děti.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Prostějov
Ahoj, Rád bych tu našel partnerku. Mám rád cyklistiku, turistiku (horské túry, návštěvy památek), cestování a poznávání nových míst, geocaching a klidně poznám i něco jiného.?>+? Tak teď něco o mně Jmenuji se Michael, je mi 30 let. Bydlím v Prostějově a jsem bez závazků. Snad jsem na nic důležitého nezapomněl. Děkuji za pozornost a budu se těšit na zprávu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Brno-venkov
Přál bych si zase někoho milovat, pro někoho tu být a s někým šťastně žít. Mám rád pohyb, turistiku, přírodu, zvířata, ale i krásný den u vody, u krbu a pěkného filmu atd.. a rád bych rodinu. Jen ty mi chybíš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Brno-venkov
Hledám slečnu, která by se ráda semnou poznala a úžívala života ve dvou.Já 35let, 176cm výška, nosím brýle, mám tmavé vlasy.Vážím okolo 80kg.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Jindřichův Hradec
Hledající více než jen běžnou rutinu, toužím po milé a okouzlující ženě, která má reálný zájem dlouhodobě, nezávazně unikat z běžné reality a vzájemně si obohatit život společně stráveným časem. Ženu podobného životního stylu, hledající blízkost někoho dalšího...Silná přitažlivost, kultivovanost, společný chtíč...Budu mile překvapen, jestli tady jsi.. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 43 let, Příbram
žena, 32 let, Ostrava
žena, 35 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 41 let, Olomouc
muž, 41 let, Rokycany
muž, 34 let, Praha