Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  67 let | Praha
Hleda se prijemny protejsek na vylety...posezeni,prochazky a povidani...Vzhled je velmi důležitý, ale to není jen o fyzické kráse, protože pro každého může být představa jiná. Ale je to o kráse osobnosti. Odpovědnosti, vstřícnosti, upřímnosti a pokoře, nejen vůči sobě i ostatním na kterých mi záleží. Ale i pokora má své meze, účinná je jenom tehdy, když je chápaná jako projev dobré vůle a ne jako slabost. Hleda se prijemna Zena..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Plzeň
Ahoj, hledám fajn, zajímavou slečnu, ženu pro vzájemné seznámení, nekuřačku možná že jsi to právě ty. Hledám spíše časem vážný vztah, ale to je ve hvězdách. Preferuji časem osobní setkání na veřejném místě, protože to nic nenahradí. Zatím počítám s dopisováním a pak se třeba uvidí. Fotku nemám problém poslat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | České Budějovice
Moc rád bych tu našel ženu na vážný vztah. Jsem 56 letý rozvedený nekuřák prý mladšího vzhledu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  65 let | Karviná
hledám ženu,sem tam si zajít na kafe,do kina,vyměnit si pár písmenek apod.nic náročného...ve dvou to jde líp-Jirka-Karviná a okolí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Valašské Meziříčí
Ahojky, rád bych našel holku do života, která se raduje z maličkostí, má ráda srandu a spontánní nápady. Která si ráda zajde do přírody na výšlap a nebo si lehne k filmu a relaxuje. Já, Lukáš 32 let, bydlím na vesnici v bytě. Považuji se za spolehlivého a pracovitého člověka, co rád cestuje. Jsem konzervativní a nedám moc na trendy. Pojďme se potkat, popovídat a říci si co od života chceme. Dle sympatií se uvidí co dál. P.S. fotku pošlu do zprávy
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Jsem milující a starostlivý, nedokážu se dokonale popsat, dokud mě nepotkáte. Toužím po lásce, zábavě a dlouhodobém vztahu. Nezajímá mě rasa, barva ani věk. Pojďme spolu; můžeme najít tu největší lásku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Hradec Králové
Normální ženu prosím :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Praha
Ahoj neznámý, hledám muže 54+ k vážnému seznámení. Žena 54, 170 cm, 80 kg, VŠ, 2 dospělí synové, již nebydlí doma. Zajdeme na večeři? Praha.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 35 let, Praha
žena, 60 let, Praha
žena, 32 let, Žďár nad Sázavou

Seznamka - muži

muž, 34 let, Ústí nad Orlicí
muž, 67 let, Zábřeh na Moravě
muž, 44 let, Děčín