Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  32 let | Praha
Hledám přítelkyni na dlouhodobý vztah na tradičních základech, jsem asertivní, dominantní muž.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  77 let | Brandýs n.L.-St.Boleslav
Hledám nekuřáka s vlastním bydlením do 79 let vyšší postavy,upřímného ,nejradeji bezdetného k přátelství pozdeji možno více.Menší telesná vada, nebo nehoršící nemoc nevadí.Středočeský kraj ,není podmínkou.Vzájemná pomoc ve stáří.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Brno
Hledám milou tichou i uvnitř bláznivou dívku, laskavou snivou duši, která miluje přírodu, poutě, Moravu, je přemýšlivá. Já mám rád krásu prostoty i kultury, krásu slova, památek, písní a sem tam si nějakou zabrnkám:-) Taky rád fotím, vnímám atmosféru míst. Prosím 20 -32. Morava
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Mladá Boleslav
Zdravím. Jsem Petr 34 let a pracuji v automobilovém průmyslu. Hledám vážný vztah a časem chci založit rodinu. Jsem soběstačný a nehledám žádného sponzora. Dítě není překážkou. Pro více informací napiš. Fotka výměnou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Praha
Rozvedená 54 let/175 cm vysoká hledá přítele z Prahy a okolí. Hledám lásku, kamarádství a vztah. Hledám taky někoho, kdo by šel na kávu, víno, koncert vážné hudby, do divadla a kina, nebo večeři.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Břeclav
Pokud je 47 let půlka života, tak byla fajn. Sice z kraje těžká, ale o to více plná zážitků. Delší čas však singl. Singl stav může být fajn, když však přejde plíživě do samoty, musí ustoupit. Víš, tady na jihu Moravy je aktivní kluk pro kterého jsou v civilu hlavně turistika a výlety zálibou, nyní je již zajištěný a s výhledem životní změny bydliště do Brna. Zatím Mikulovčák, ale časem už Brňák. Nespěchám, není kam spěchat. Chci se poznat, zajet na výlet, poznávat se a vyjít si vstříc.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  70 let | Přerov
Hledám přítele se kterým vyměním samotu za chvíle strávené ve dvou,mám ráda přírodu,turistyku,divadlo,kultůru a chci si užívat chvil ve kterých nám bude spolu dobře......
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Olomouc
Pojďme ve dvou objevovat svět (miluju moře i hory), smát se, navzájem se rozvíjet, vyrážet za sportem, kulturou a jindy jen tak popíjet víno při západu slunce a užívat si jeden druhého :) Já 36, VŠ, 185 cm, bezdětný, aktivní kluk se spoustou snů a energie. Docela jsem si máknul, díky čemuž se mi nedaří zle- mám dobou práci, kdy bydlet, čím jezdit... Vlastně mi toho moc nechybí, krom prima holky, která se nežene do pořizování dětí, a která má chuť prožívat život společně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 66 let, Teplice
žena, 52 let, Praha
žena, 48 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 23 let, Brno
muž, 37 let, Praha
muž, 42 let, Trutnov