Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  49 let | Praha
Ahoj,slečny,dámy,děvčata,cca do 45 let…. Sporťačky,tvrdohlavé.Co je baví cvičení a posilovna,hokej,ale i jiné sporty.Co jim nezáleží na tom,že chlap nemá nohu pod kolenem?Mají rády výlety,kino,hokej,fotbal,i další sporty,muziku (taneční ale i rockovou)?Handicap,zdá se.Je pro ženy bariéra,nebo problém.Nehoda mi změnila život,sportoval jsem,hokej,kolo,brusle.Potkám na společnou cestu,najdu?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Brno
Hledám fajn ženu, měla by jsi být milá, pohodová s chutí žít a užívat života. Žena co o sebe dbá, pokud máš ráda cestování, výlety, kulturu, wellnes, kolo bylo by to fajn. Chceš trávit společný čas, společné zážitky, ozvi se mi. Já pohledný, klidný, spolehlivý, zajištěný chlap, co z nedostatku příležitostí je tu na seznamce a stále doufá, že Tě najde. Jižní Morava nejlépe.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  74 let | Praha
Ráda bych poznala aktivního muže (nekuřáka) se všeobecnými zájmy, přehledem, který by byl rád v přírodě, prostě pohodáře. Jsem vitální podnikavá žena, která se směje, když je čemu, která si zabrečí, když ví proč a která se těší, když ví na co. V případě, že oslovím sympatického muže, můžeme si vzájemně poslat fota. Sympatie napoví.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Ústí nad Labem
Jsem obyčený muž s vyřešenou minulostí co nechce být už stále sám.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Praha
Zamýšlíš založení tradiční rodiny - muže a ženy ( v manželství ) s dětmi? Hledám ( neočkovaného ), bezdětného, neženatého, nezadaného, nepotetovaného, nekuřáka.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  65 let | Tábor
Tak jsem tady, nebaví mě dělat nic samotného. Já rád chodím ven, ale dámy ,ona i ta procházka krásnou krajinou stojí za........ , když je tam člověk sám. A to neříkám, kdyby člověku vysekla venku větev oko. Nemá kdo pomoc. Hledám ženu, kamarádku, přítelkyni, někoho s kým budu moci prožít třeba den, nebo vteřinu, komu budu moci třeba pohladit vlasy, dát pusu. Můžeme cokoli nás napadne. Nechci se k nikomu stěhovat, jsem samostatný, pojízdný. Mám rád výlety. Dnes je správný den na tohle.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Šumperk
Hledám ženu, která ví co chce a nechce trávit život sama.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Praha
Vztah, výlety, dovolená, cestování, příroda, kultura, divadlo, muzika, hory, lyže, moře, auto, zahrada, pohoda, souznění, spolehlivost, důvěra, radosti, starosti, intimita, láska. To vše bych ráda sdílela s vysokým (185 +) nekouřícím nezadaným mužem. Carpe diem. :) Jestlipak mi 1. máj přinese štěstí...
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 40 let, Praha
žena, 59 let, Hranice
žena, 62 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 41 let, Rokycany
muž, 53 let, Kladno
muž, 55 let, Brno