Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  43 let | České Budějovice
Ahoj, mám klidnou povahu, jsem svobodný a bezdětný. Moc rád jsem v přírodě, na zahrádce, včelařím, jezdím na kole a cestuji. Nekouřím. Rád bych našel samostatnou holku, na kterou bych se mohl spolehnout, měl rodinu. Můžeš být i výrazně mladší. Co máš ráda ty? Filip.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Mělník
Říkáš si jako já, jestli se tady jde seznámit ? Já doufám že ano. Čekám na tebe až se ozveš. Mám 47 let. Jsi veselá ženská, co ráda výletuje? Když si budem rozumět, nepochybuju že bych tě miloval. Pak hci, ať jsi mě štěstí, můj miláček, na kterého se budu těšit i po kterém budu toužit . Snažit tě dělat nejen veselou, ale hlavně štastnou. Nechybí mě nic. Jen ty..tak se neboj ozvat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Rychnov n. Kněžnou
Lepší už to nebude
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Český Krumlov
Ahoj, rád se seznámím jen vážně. Bez fotky nepsat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Praha
Hledám ženu na vážný vztah. Kladný vztah k přírodě vítán, dítě není překážkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Kladno
Jsem rozvedený, zajištěný po finanční stránce a bydlení. Hledám ženu, se kterou bych mohl trávit svůj volný čas oběma příjemnou aktivitou, širokého zaměření.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Praha
Ahoj, jsem David. Hledám nějakou pohodovou holku, která ráda cestuje, má ráda kulturu, tanec, knihy, společnost...Jsem v Praze 11let, pocházím z Ostravska, bydlím sám ve Strašnicích. Pohyboval jsem se ve školství, a sociální sféře, momentálně pracuji ve fakultce. Mám rád kavárny, hospůdky a poznávání ČR. Nějaká zajímavá duše na výlet kamkoliv? Hledám spíše mladší, na cokoliv...pokud si sedneme.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Holešov
Ahoj, rád se seznámím se sympatickou, veselou, usměvavou slečnou pro společné trávení volného času při sportu, kultuře nebo jen lenošení.. ...., první setkání napoví... a dál se uvidí.. :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 34 let, Praha
žena, 53 let, Praha
žena, 47 let, Kroměříž

Seznamka - muži

muž, 31 let, Vlašim
muž, 42 let, Liberec
muž, 45 let, Praha