Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  26 let | Český Těšín
Nevím co o sobě napsat,pokud tě bude něco zajímat rád odpovím. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  44 let | Náchod
Hledám muže, který umí naslouchat, je věrný, slušný a má i smysl pro humor.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Praha
Máš pocit, že tu hledáš jehlu v kupce sena a doceníš po svém boku empatického partnera, který je pozorný, spolehlivý a dokáže naslouchat, podpořit i rozesmát? Baví mě cestování, sport, výlety za poznáním i kulturou. Rád poznám inteligentní, citově založenou, milou nekuřačku všestranných zájmů. PS: Nejsem vázán na současné místo bydliště a vzdálenost pro mě tedy není limitujícím faktorem. Odpovědi prosím s fotkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Praha
Jsem veselá, sportovní, aktivní, optimistka, VŠ. Hledám muže, kterého bych si mohla vážit, obdivovala ho a věnovala mu svou pozornost, energii a lásku, pokud by o to stál. S dětmi bydlím na Praze-východ.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Liberec
Ahoj, hledám kamarádku nejen na výlety s dětma i bez dětí. Jsem obyčejný muž a takovou ženu i hledám. Tvůj věk neřeším, důležité je abys byla klidné a upřímné povahy. Můžeš mrknout na můj FB: Wee tek, kde mám nějaké fotky. Víťa
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Chrudim
Hledám spoluhráče na životní dobrodružství. Mým oblíbeným sportem je vyhýbání se nudným večerům.Miluji výlety , cestování , dobré jídlo a dlouhé procházky.Mám rád děti a hledám ženu , která sdílí mou lásku k nim.Teplo domova je pro mě důležité a tak hledám partnerku , která ocení rodinnou pohodu a útulnost.Pokud to cítíš podobně , rád tě poznám.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Zlín
Verím, že niekde žije spriaznená duša. Som človek ktorý miluje humor, spoločnosť. Rád by som sa o to delil vo dvojici. Dúfam že jazyková bariéra nevadí ak píšem slovenský. Na Morave žijem ešte len 2 roky. Práca domov práca domov, doplním s radosťou o kávu smiech kino a pod.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Příbram
Jsem vdovec a nechci žít jen ve smutku a osamělosti,chci se znovu smát, cestovat,radovat ze života....najdu? "Nekráčej přede mnou,nemusím ti stačit.Nekráčej za mnou,nemusím o tobě vědět.Kráčej vedle mne a buď mou oporou a přítelkyní ...
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Bohumín
žena, 47 let, Kroměříž
žena, 57 let, Svitavy

Seznamka - muži

muž, 38 let, Praha
muž, 56 let, Kladno
muž, 34 let, Frýdek-Místek