Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  39 let | Tábor
Nepohledný, obyčejný, hodný a plachý typ hledá ženu na vážný vztah; Na vzhledu mi nezáleží. Na vyřešené minulosti mi nezáleží.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Havířov
Tvořivá duše, otec 3 dětí, kutil, pěstitel, hospodyňka, živnostník, hráč v country kapele, motorkář a občasný tulák rád pozná obdobně laděnou dívku, se vztahem k přírodě, k bydlení v domku, s pozitivním přístupem k životu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Příbram
Napíše mi veselý štíhlý nekuřák, kterému neni pohyb cizi a rád jezdí na kole?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Pardubice
Hledám spřízněnou duši pro společné chvíle
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Třebíč
Ahoj.Jsem muž bydlící na vesnici a hledám ženu k vážnému seznámení,upřímnou,spolehlivou,kultivovanou všestraných zájmu s odrostlími dětmi.Rád pracuji na zahrádce a kolem domku.Pokud máš stejné zájmy jako já,tak napiš,rád odpovím.Pouze třebíčsko a blízké okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Plzeň
Jaro je tafy a by bylo pěkné potkat hodnou a rozumnou ženu. Rodinné hodnoty určitě a když nám to sedne, možná společně děti?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Hradec Králové
Hodný, upřímný, věrný muž a optimista se smyslem pro rodinu hledá hodnou, upřímnou a věrnou slečnu či ženu ve věku 30 - 45 z Hradce Králové, Pardubic či Prahy, která dokáže milovat celým svým srdcem a dokáže lásku také dávat a nejen brát. Rád bych už konečně našel toho pravého človíčka pro společný život, ve kterém si budeme vážit jeden druhého a budeme pro sebe oporou. Budu moc rád, když se mi ozveš:-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Ostrava
Ahojky , rád připravím ranní kávu , tak napsal jsem Ti … Teď jsi na řadě ty...než se ozveš budu zatím chodit do práce a řešit starosti běžného dne sám...uff...snad přijde i ta harmonie..
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 43 let, Příbram
žena, 42 let, Nymburk
žena, 39 let, Rokycany

Seznamka - muži

muž, 22 let, Praha
muž, 58 let, Praha
muž, 73 let, Brno