Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  63 let | Liberec
Rád poznám milou zenu jen z Liberce,která má zájem se seznámit,jsem klidně povahy,optimista,mám rád děti,hledám dlouhodobý vztah,ne žádný úlet,bydlím ve svém,budu se na tebe tesit,pokud se mi ozveš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Praha
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Praha
Rád poznám milou holku. Zatím kamarádku a pak by se vidělo....hlavně veselou, příjemnou....vzhled a postavu příliš neřeším....ale foto by bylo samozřejmě fajn, také zašlu. Je mi 41let a jsem z Prahy. Budu se těšit na odpověď
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  28 let | Turnov
Prosím čtěte, než budete psát. Mám špatně uvedený věk, tenkrát jsem se překlikla a nemůžu to opravit,... Věk 46 Hledám jen jednoho muže na dlouhodobý přátelsko-milenecký vztah v okolí Jizerek a Krkonoš. Jelikož mám děti, nemůžu nabídnout plnohodnotný vztah, nemám moc času. Nejlépe modrooký sportovní typ, který je kreativní, vášnivý, rád cestuje, ...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  76 let | Slaný
Najdu toho pravého? Dana
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Kutná Hora
Přeji hezký den a hledám ženu věku přiměřeného s níž nebudeme jen Ty a Já, ale co raději MY :-). Kutná Hora, Kolín a okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Benešov
Hledám hravou partnerku se smyslem pro mírné D/s... Neboli do svého domu na Slapech přijmu služku ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Česká Lípa
Rád bych se seznámil s ženou do 50 let, která je sama a schází jí přítel či kamarád. Mám rád procházky, turistiku, výlety, hudbu, zvířata. Jsem introvert. Po vážném úrazu mám omezenou hybnost levé ruky, zůstali mi trvalé následky. Proto hledám někoho tolerantního. Nejlépe Liberecký kraj (není podmínkou). Nemám řidičák, ani auto. Cítím se hrozně osamělý a nebaví mě život. Jen vážně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 30 let, Praha
žena, 53 let, Praha
žena, 36 let, Pardubice

Seznamka - muži

muž, 35 let, Brno
muž, 64 let, Praha
muž, 57 let, Benešov