Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  25 let | Vyškov
Jsem svobodny a hodny muž už nejakou dobu hledam polovičku volejte a pište mi
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Praha
Jeden Včelař se Rád seznámí s pohodářkou,která stejně jako já Ráda zajde na výlet-hory,moře,zasportovat si pro radost-relax....,výstavu nebo se jen tak projde Letní Prahou.Co hledám i férově nabízím.Všem přeji příjemné Jaro a začátek Léta.Ladislav
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  28 let | Pardubice
Je mi 28 let, bydlím v Pardubicích a pracuji jako konstruktér. Zklamán předchozími vztahy jsem teď zde, kde bych rád našel slečnu z Pardubic či okolí, která by se mnou časem, po nějakém psaní a vzájemných sympatiích, chtěla zkusit vztah. Jsem introvert klidnější povahy se smyslem pro humor, práci a zodpovědnost. Rád pomůžu a poradím a myslím, že dokážu být oporou v těžkých časech. Baví mě cestování, kultura, historie, sport aktivně i pasivně a celkově dění okolo nás. Budu se těšit na odpovědi :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Břeclav
Moji princeznu bych rád měl
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Plzeň
Ahoj, hledám fajn, zajímavou slečnu, ženu pro vzájemné seznámení, nekuřačku možná že jsi to právě ty. Hledám spíše časem vážný vztah, ale to je ve hvězdách. Preferuji časem osobní setkání na veřejném místě, protože to nic nenahradí. Zatím počítám s dopisováním a pak se třeba uvidí. Fotku nemám problém poslat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Brno-venkov
Hledám partnera do nepohody pro společné chvíle. Ráda chodím do přírody, koukám na filmy nebo jízdím na kole. Ve dvou je to vždy veselejší. Najdu tě?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  35 let | Praha
Jaro je plně probuzené a je hezčí ho prožívat ve dvou… Sluníčko, radost, zábava, dvě spřízněné duše… Pojďme si popovídat u něčeho dobrého, dát si osvěžující drink, pojďme do kina, na výstavu, do přírody, za hudbou, na zmrzlinu, na výlet, do ruchu společnosti i relaxovat se vzájemnými myšlenkami :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  36 let | Praha
Zdravím všechny, hledám parťáka na hubnutí, kdo se chce vrátit zase do kondice. Co začít rychlé procházky ve Stromovce.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Plzeň
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
žena, 60 let, České Budějovice

Seznamka - muži

muž, 56 let, Kladno
muž, 61 let, Domažlice
muž, 46 let, České Budějovice