Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  39 let | Praha
Ahoj. Hledam zenu, ktera se rada smeje.Na veku, vzdelani..... nezalezi, na osobnim porozumneni a sympatiich ano. Nehledam zde dopisovani. Jen kratka schuzka osobne vse vyresi. Mas-li cas, pojd se mnou na kavu a uvidime?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Zlín
Už tě nebaví ty klasické vztahy? Chceš lásku a zároveň mít i volnost? Co tak zkusit vztah s cuckoldem? Jsem hodný, stoprocentně věrný, tolerantní, (15 roků bez sëxu, neumím souložit a ani soulož nechci). Hledám ženu-hotwife (na věku až tak nezáleží) na vážný vztah, která by zvládla mít vztah bez sëxu a bude ho mít pouze s jinýma, přede mnou i o samotě. Nestyď se a ozvi se napíšeme si víc.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  31 let | Opava
Ahoj už mně nebaví chodit životem sólo a tak zkouším najít touhle cestou parťáka na průchod společným životem. Tak třeba budu mít konečně štěstí a najdu tě tady. Pracují ve státní sféře mám rád sport, procházky, výlety, ale taky si rád sednu k fajn filmu nebo se super knížkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Ostrava
Plavovláska 50/174,57, SŠ hledá muže na úrovni mladšího vzhledu a vyšší postavy.Bydlím na domku,takže ne někoho,kdo má obě ruce levé a jeho představa je pouze grilování na zahradě.Nehledám žádnou socku a příživníka nebo někoho bez dopravního prostředku, tím nemyslím kolo aj., takoví se mi vyhněte.Jsem aktivní člověk, chodím na hory, jezdím na kole,na vodu,ale jen rekreačně.Zároveň nehledám někoho,kdo řeší sport na časovky,tráví veškerý čas ve fitku či v hospodě.Odpovědi s fotem.Děkuji.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Semily
Hledám obyčejnou fajn holku přiměř. věku pro vztah na pohodu, pro pestřejší a veselejší život. Jestli Ti taky nesedí dnešní divná doba, nemáš potřebu se za něčím hnát, chceš se mít na koho těšit, máš kladný vztah k přírodě, zvířatům a venkovskému stylu života, používáš vlastní rozum a nevěříš všemu co říkají v médiích.... Myslíš seznámení vážně.....Nejsi nafintěná barbína a třeba máš slámu v botách....tak se neboj, napiš pár řádků a uvidíme co bude dál.... Třeba jsi to právě Ty....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Valašské Meziříčí
Netvor hledá svoji pannu. Vysvobodime se navzájem? Jsem svobodný bez závazku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  29 let | Hradec Králové
Hledám milou a hodnou duši, někoho komu chybí ,,parťák" do nepohody . Samota je ubíjející a za zpříjemnění dne člověk nic nedá.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Šternberk
Zdravím všechny, které se chtějí seznámit, ale vlastně mi stačí jen jedna. Se zájmy jako kolo, příroda, památky, výlety, procházky. Prostě pohoda za každou cenu. Čím blíž budeš bydlet, tím lépe, ale jelikož mou slabostí jsou Jeseníky a Rychlebky, rád přijedu kamkoli, bude-li to stát za to. Nejen do hor.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Louny
žena, 41 let, Klatovy
žena, 69 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 57 let, Chomutov
muž, 40 let, Praha
muž, 34 let, Praha