Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  57 let | Sokolov
Hledám sympatickou, pohlednou ženu a společně s ní změnit "vše". Jaro a léto je pro poznávání se ideálním časem. Jestli máš stejný pocit a chceš se seznámit, najít parťáka, tak s chutí do toho a ......... svět je náš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Plzeň
Inteligentní, vzdělaný a také normálně slušný, zajištěný muž hledá pro vážný vztah milý, správný ženský protějšek. Rád bych podobně pohodovou a nejlépe rovněž štíhlou přítelkyni. Můžeme i založit rodinu a pořídit dětičky. Popovídáme si, možná schůzka?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Praha
To co hledám, to také nabízím. Sympatického a přátelského muže, který si váží ženy, hledá vzájemnou důvěru, respekt. Je srovnaný sám se sebou. Hledám pouze vážný vztah, žádné občasné schůzky. Být pro tebe oporou, parťákem, přítelem. Chci se s tebou smát a pokud mi nebude do smíchu, najdu útěchu v tvojí náruči a pevném objetí. Chci po tvém boku stárnout. Jsem 50/170, pár kilo navíc, snad pohledná žena, která o sebe pečuje. Nehledám žádné zajíčky ani staříčky. Pouze kolem 50.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Mělník
Říkáš si jako já, jestli se tady jde seznámit ? Já doufám že ano. Čekám na tebe až se ozveš. Mám 47 let. Jsi veselá ženská, co ráda výletuje? Když si budem rozumět, nepochybuju že bych tě miloval. Pak hci, ať jsi mě štěstí, můj miláček, na kterého se budu těšit i po kterém budu toužit . Snažit tě dělat nejen veselou, ale hlavně štastnou. Nechybí mě nic. Jen ty..tak se neboj ozvat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | České Budějovice
Hledající více než jen běžnou rutinu, toužím po milé a okouzlující ženě, která má reálný zájem dlouhodobě, nezávazně unikat z běžné reality a vzájemně si obohatit život společně stráveným časem. Ženu podobného životního stylu, hledající blízkost někoho dalšího...Silná přitažlivost, kultivovanost, společný chtíč...Budu mile překvapen, jestli tady jsi.. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Most
Ahojky, jmenuji se Marek je mi 38 let a jsem z Mostu.Jsem 183cm vysoký, mám krátké hnědé vlasy a hnědé oči.Rád jezdím na výlety, kino, bazén, procházky v přírodě, houbaření a tak :) Rád bych zde našel milou věrnou a hodnou nekuřačku, která touží po vážném vztahu.Pokud tě můj inzerát alespoň trochu zaujal, tak se budu těšit na tvou odpověd :) Přeji krásný den :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Humpolec
Po dlouhé době to tady zkouším. Jsem 44/186/68, rád jezdím na výlety, túry, hory, ale i posedím doma s knížkou u dobré sklenky vína. Jsem introvert, samostatný, zajištěný s dobrou prací, jen mi chybí spřízněná duše s kterou by jsem sdílel život, v dobrém i zlém a mohl s ní mluvit úplně o všem. Fotky jsou aktuální, jsem mladistvého vzhledu. Děti nemám ani neplánuji, ale nevlastní mi nevadí, aspoň bude veselo.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Praha
Ahoj, hledám ženu, která má ráda turistiku tak jako já a nedělá jí být v přírodě pár dní. Jsem 170cm vysoký, štíhlé postavy. Snad už najdu tu pravou. Klidně napiš a zajdeme třeba na kávu a pak na procházku Prahou a pak se uvidí. Jsem pro osobní setkání, protože písmenka snesou všechno.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 49 let, Olomouc
žena, 59 let, Chrudim
žena, 43 let, Šternberk

Seznamka - muži

muž, 72 let, Plzeň
muž, 56 let, Praha
muž, 26 let, Valašské Meziříčí