Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  28 let | Olomouc
Hledám vzhledného muže, ve věku 28 - 35 let, výšky 179 - 200 cm, s vysokoškolským či středoškolským vzděláním s maturitou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Sokolov
Chci poznat ženu, která mi dá své srdce a já jí to mé. Pokud čekáš prince na bílém koni tak tě zklamu, nejsem princ a nemám jednoho koně( ty v autě jsem nepřepočítával). Ty nejlépe žena ve věku od 18 do 42 let. Postavu neřeším a foto potěší. Takže pokud máš chuť zajít na kafe(popřípadě čaj), nebo i procházku. Můžeme jít spolu, poznat se a uvidíme co bude dál.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Praha
Hledám harmonickou, zvídavou bytost v pěkném ženském provedení k společné “procházce světem “ mladou duchem & tělem. Neomezenou, neovčanskou, neočkovanou a veselou hledající bytost, která se nebere příliš vážně je flexibilní a rozumí jak funguje tenhle svět a má chuť ho zažít docela jinak….
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  35 let | Náchod
Ahoj,hledam zatim na pokec a pokud si budeme rozumet,tak na seznameni muze ve veku 30-45 let,pouze z okoli Nachoda,ja usmevava,stale pracujici-nemam moc volneho casu,plnostihla,rozvedena,bezdetna zena :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Praha
Rád bych někoho(ženu) potkal
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Hradec Králové
Ahoj, hledám holku na seznámení z Prahy a okolí (nejlépe vážný vztah) nejsem na jednorázovky. Jsem upřímný, komunikativní, nekuřák, svobodný a bezdětný (neplánuji děti). Nesnáším nevěru, lži, neupřímnost a přetvařování! Mám rád hudbu, seriály, mazlení, jízdu na kole (jen tak), hraji rekreačně florbal a zajímám se o IT. Jsem dlouho sám, protože jsem náročnější, ale třeba se najde holka, která to má podobně jako já. Prosím, aby psali jen holky, které umí odepisovat (né se jen tak odmlčet).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Praha
Krásný den ráda zde poznám zatím fajn může na psani poznávání ve věku do 43let,měl bys být hodný věrný upřímný,klidně s ditetem. Nejlépe však se smyslem pro humor .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  41 let | Brno-venkov
Ahoj rozvedena holka, která by ráda poznala může z Brna a okoli ve věku 38az47 let. Mám ráda kulturu, kino, výlety, hudbu, přírodu, vodu, grilovani a turistiku. Ze začátku jako kamarádství později časem by se vidělo.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
žena, 36 let, Pardubice
žena, 53 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 31 let, Vlašim
muž, 49 let, Prostějov
muž, 53 let, Hradec Králové