Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  44 let | Břeclav
Ahoj, hledám ženu z Břeclavi a okolí pro vážný vztah. Pracující SŠ, stabilní, 43let, 182/90. Blíženec s koníčky, samostatný, S vyřešenou minulostí.. Sám si vařím, sám si peru, že se na to ..... Chci život sdílet a znovu milovat
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Zlín
Hledám dlouhodobý vážný vztah. Mám rád přírodu, výlety, poznávací zájezdy, dovolenou u moře. Rád si přečtu knížku, dám si sklenku bílého vína a pokecám o životě. Chtěl bych na tohle vše parťacku, ve které bych měl zároveň i nejlepšího přítele. Dělit se o všechny radosti i starosti a to samé bych rád dával i já ji. Josef
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  38 let | Praha
Ahoj. Chtěla bych se seznámit s mužem, který má vyřešenou minulost, vlastně i současnost, který ví, co chce a dodržuje sliby, který si váží sám sebe i okolí, rád se směje, je pohodový a má rád děti. To co hledám, tak i nabízím ;). Já 37 let mladá, 158 malá, se dvěma cácorkami. Máme rády výlety a procházky ;) zkus napsat a třeba si padneme do oka ;)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Žďár nad Sázavou
Hledám muže gentlemana, který ještě uznává slušné a hezké hodnoty. Komunikativního, se smyslem pro humor
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Náchod
Motorkář i zahrádkář, turista i cyklista.. Hledám někoho, kdo bude mít podobné vnímání života, aby nám spolu bylo krásně….
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Hradec Králové
Dva jsou nekonečno možností, záleží jen na souznění, empatii a upřímnosti.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Plzeň
Ahoj, hledám fajn, zajímavou slečnu, ženu pro vzájemné seznámení, nekuřačku možná že jsi to právě ty. Hledám spíše časem vážný vztah, ale to je ve hvězdách. Preferuji časem osobní setkání na veřejném místě, protože to nic nenahradí. Zatím počítám s dopisováním a pak se třeba uvidí. Fotku nemám problém poslat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  31 let | Opava
Ahoj už mně nebaví chodit životem sólo a tak zkouším najít touhle cestou parťáka na průchod společným životem. Tak třeba budu mít konečně štěstí a najdu tě tady. Pracují ve státní sféře mám rád sport, procházky, výlety, ale taky si rád sednu k fajn filmu nebo se super knížkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 49 let, Olomouc
žena, 62 let, Praha
žena, 30 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 54 let, Nymburk
muž, 38 let, Chrudim
muž, 50 let, Praha