Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  42 let | Praha
Nemůžu se dočkat, až tě konečně najdu... :-) Nemám žádné přehnané nároky, naopak si ze všeho nejvíce přeji, abys byla vždy sama sebou.... Rozhodně nemusíš být dokonalá, ale budu nadšený, pokud budeš chtít od života taky něco více, ráda se směješ, nemáš ráda konflikty a hádky - stejně, jako já. A pokud ti taky přijde, že do této doby taky moc nezapadáš, budu jedině rád.. Jinak dálka nehraje žádnou roli! Zatím ahoj :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Pardubice
Hledám ženu která stojí o seznámení.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  29 let | Plzeň
Ahoj, abych byla upřímná, nevím jak začít. Hledám rozumného muže ve věku 27-35, já 28 let. Nebudu se tajit tím, že hledám vážné seznámení. Pokud máš již děti, tak se omlouvám, nejsem typ na nevlastní matku. Pokud jsi svobodný, máš vyřešenou minulost, víš, co od života chceš, jsi inteligentní, je s tebou zábava a hledáš vážné seznámení, máš rád přírodu a zvířata budu ráda pokud napíšeš. Zároveň mi napiš, co ty očekáváš, ať se zbytečně nezdržujeme. Pouze Plzeň a okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Zlín
Ahoj hledám holku na vážný vztah, které by nevadilo, že nejsem moc na sëx. Mě by jsi měla na vztah může být i mazlení ale na sëx by sis našla milence. V sëxu by jsi měla úplnou volnost. Pokud by jsi chtěla takový vztah tak napiš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  57 let | Frýdek-Místek
Zdravím 57/170/74 pracující hledá príma muže, kamaráda do budoucna možná i přítele 57+ soběstačného , veselého ,spolehlivého kutila možno i s ID z F-M a okolí . společně podnikat výlety , procházky , dovolené a jiné společné aktivity , záleží na domluvě
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  73 let | Brno
Rád chodím,jsem sám,syn je v cizině
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Havlíčkův Brod
Najdu zde ženu věřící v lásku...ženu co dokáže city také dávat..ženu na společný život... život plný klidu ,harmonie ,ucty, porozumění a vzájemně tolerance.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Praha
Ahoj, cestovatelka a dnes již spis rekreační než sportovkyně hledá chlapa, který to ještě nevzdal. Má ráda lidi i přírodu, vodu i hory v zimě i v létě, ráda cestuje, poznává i trochu sportuje a umí si užít i město. Chci život sdílet, nehledám navštěvovací polovztah. Měl bys vědět, že mám dvě větší děti.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Praha
žena, 37 let, Turnov
žena, 53 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 62 let, Boskovice
muž, 37 let, Brno
muž, 53 let, Kladno