Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  37 let | Plzeň
Rád bych poznal pohlednou sympatickou ženu do 35let, rád bych upřímný láskyplný vztah, Hledám porozumění, upřímnost, respekt a úctu. Nabízím slušnost, oporu, zajištění, vřelý vztah založený na vzájemném respektu. Jsem rodinný typ, nejsem dokonalý, ale pro tu pravou se rozkrájím. kdybych tě zaujal, odpovím rád, třeba že se cítíš jen osaměle si popovídat..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Jsem milující a starostlivý, nedokážu se dokonale popsat, dokud mě nepotkáte. Toužím po lásce, zábavě a dlouhodobém vztahu. Nezajímá mě rasa, barva ani věk. Pojďme spolu; můžeme najít tu největší lásku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Beroun
Ahoj Dámy Našla by se tu nějaká milá hodná žena pro tři chlapáky které navždy opustila maminka.Je nám 40 a 2x13let.Samota je těžká.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Čáslav
Ahoj,jsem chudá jak kostelní myš,tak neváhej a klidně mi piš nebo zase zmizím v davu,nedělej si z toho hlavu)) Ráda bych poznala čestného chasníka na hezký vztah,Jsem vcelku bystré děvče, hloubavý,procházkový a kochací se typ.Mám ráda teplo domova,pohodu ,prírodu,knihy,film,hudbu,historii,památky.Nesportuji kromě lehké turistiky. Bydlím se svou psí kámoškou a máme společný pelíšek)) Jsem z pomezí KH,HB a CR. Nudící se a zadaní pánové nepište,děkuji.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  61 let | Čáslav
Už by to chtělo začít žít, užívat si života a né jen přežívat.........
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Hradec Králové
Hledam ze zacatku kamaradstvi pro podnikani ruznych aktivit.No a dale se uvidi.Miluji prirodu,rada zahradnicim.Vyletuji hrady,zamky…jsem vsestrana,rada se ucim i nove veci.Smyslim pozitivne,zalozenim optimistka.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  66 let | Jičín
Chtěla bych poznat kamaráda na vzájemné návštěvy a cestování Bobina Jičín 66/168
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Pardubice
Nikdy jsem nebyl fanouškem online seznamek, ale tak nějak mě to donutilo zkusit i tento způsob. Rád bych zde poznal milou dívku, která má ráda třeba cestování, kulturu, jízdu na kole, ale také domácí pohodu. A hlavně, která se chce opravdu seznámit a ví, co od života čeká. I když se poznáme tady, tak to přece neznamená, že se nemůžeme přenést v realitu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 62 let, Praha
žena, 41 let, Klatovy
žena, 36 let, Otrokovice

Seznamka - muži

muž, 36 let, Uherské Hradiště
muž, 66 let, Mělník
muž, 52 let, Praha