Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  52 let | Praha
Ahoj milá neznámá, hledám partnerku, se kterou bych mohl sdílet společné hodnoty, bavit se, smát, chodit do kina, na kávu, výlety a když to bude klapat, žít spolu v dobrém i ve zlém. Měla bys být pohodová, inteligentní, romantická, spolehlivá, se smyslem pro humor i zodpovědnost. Těším se na Tvoji odpověď. Honza
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  36 let | Praha
Zdravím všechny, hledám parťáka na hubnutí, kdo se chce vrátit zase do kondice. Co začít rychlé procházky ve Stromovce.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Nový Jičín
Ahojky, dobré vztahy vznikají z prvotního přátelství a tak bych tu rád našel kamarádku na pěkné, nudné, zábavné i intimní chvíle. Pokud by ses chtěla poznat, rád si nejdříve vyměním pár písmenek. Jestli se z toho něco vyklube už ukáže čas.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Opava
Rád bych poznal svobodnou maminku, která touží stejně jako já po upřímné lásce a pro kterou slovo rodina znamená velmi mnoho. Myslím, že snad každý z nás má právo na lásku, kde si vzájemně budeme oporou a tím správným vzorem pro děti. Mám 4- letého syna, svůj byt v Šumperku a srdce plné lásky. Ozveš se?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  77 let | Brno-venkov
Ráda se seznámím se sympatickým mužem který je sám.Kamaráda, přítele a společníka proti samotě.Věk 73 až 77r.menší zdrav.hendikep nevadí. Brno- venkov- Břeclav. Děkuji.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Rakovník
Zdravím všechny osoby něžného pohlaví, které jsou sami a chtěly by to změnit. Vdovec 172 cm vysoký, sportovní postava, černé kudrnaté vlasy, knír, motorkář, zahradkář s vlastním bydlením poptává ženu přiměřeného věku k seznámení a pokud by to zajiskřilo, následovalo by pozvání ke slané vodě. Ozvi se nebudeš litovat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Žilina
Ja 60r.pohodovy pracujúci muž,hľadám simpaticku pohodovú ženu so zmyslom pre život
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Brno
Ahoj, hledám holku pro všechno, pro každodenní radosti a starosti, pro sdílení pohody, pro společné usínání a probouzení, pro práci kolem domu a zahrady, pro výlety, hory, lesy, řeky, kolo, lyže, koncerty, kina, divadla, pro zazpívání u kytary, pro zasmání se, pro vzájemnou pomoc. Budu rád když budeš mít minulost, nevyřešené se vyřeší, chci tě pro budoucnost. Máš-li to podobně, napiš prosím. Nebo řekni kamarádce, které chybí někdo jako já. A hezký den, jestli jsi dočetla až sem :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 44 let, Liberec
žena, 45 let, Praha
žena, 53 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 52 let, Pardubice
muž, 43 let, Ústí nad Labem
muž, 29 let, Blansko