Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  41 let | Prostějov
Ahoj! Jsem uplně obyčejný chlap, který zkouší touhle cestou potkat někoho zajímavého. Někoho s kým mi bude hezky, s kým se budu bavit, radovat, smát, prostě žít ;). Miluji horskou turistiku, cyklistiku, každodenní prochazky, jezdím na paddleboardu. Rád si ale taky vyrazím za kultůrou nebo zkouknu dobrý film, seriál. Mám syna, miluji děti, a další děti by nebyly problém. Přál bych si najít slečnu, kterou už nebaví být sama :). Ale nepohrdnu ani kamáradkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  64 let | Blansko
Opuštěný kluk hledá sympatickou holku která ví, že ve dvou se to lépe táhne :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | Praha
Jsem VŠ 66/177 s kreativním stylem života i myšlení, konzervativec bez předsudků a pruderie. Držím ještě pohromadě fyzicky i psychicky. Energie se doplňují takže muž a žena mají být spolu neb - to jsou zákony přírody. Jsem mladistvý, nesportovec, nikam se již neženu, přesto mám ještě chuť a sílu často něco hezkého podniknout se ženou. Vám chybí muž pro sdílení zážitku z kultury a přírody a muž pro cit něhu, potřebující časté vzájemné doteky, pohlazení, políbení, objímání. Praha a blízké okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Brno
Věřím, že fantazie je silnější než vědění... Že mýty mají větší moc než historie... Že sny jsou mocnější než skutečnost... Že naděje zvítězí nad zkušeností... Že smích je jediným lékem na zármutek... A věřím, že láska je silnější než smrt....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Chomutov
Kdo se zeptat, ten se dozví ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Brno
Rád poznám usměvavou, štíhlejší ženu pro volnočasové aktivity - hory, turistika, horské kolo, voda, procházky, výlety, poznávání zajímavých míst, později třeba i společné večery a pohodový život v páru. Děti vítány, nejsou ovšem podmínkou, na rozdíl od nadšení pro kolojízdu, přírodu a romantiku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Ústí nad Labem
Asiatku na seznámení, klidně i starší hledá rozvedený, 56 let.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Třinec
Ahoj, rád touhle cestou poznám holku, ženu, dívku, co je aspoň tady z moravskoslezského kraje, ráda zajde do přírody a taky hledá někoho do života. Já jsem z Třince, svobodný a bezdětný.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 38 let, Praha
žena, 36 let, Pardubice
žena, 59 let, Brno

Seznamka - muži

muž, 41 let, Třebíč
muž, 37 let, Ostrava
muž, 38 let, Ústí nad Labem