Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  75 let | Plzeň
Hledám poctivého a hodného muže na společně strávený čas , vzájemnou pomoc , podporu a laskavost .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Zlín
Sympatický muž se smyslem pro humor a zodpovědné povahy, hledá k sobě veselou, milou a tolerantní ženu mezi lety 30-40 let. Velmi rád bych zde nalezl ženu, která ocení pozorné a galantní chování, bude trpělivá a jemná. Klidně i vůdčí typ ale prosím maličko pokory v názorech :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Zlín
S prvními ranními slunečními paprsky se společně probouzet, náš první vzájemný pohled nás okamžitě okouzlí a budeme opravdu šťastní po celý den. Budeme jako andělé dávající lásku, porozumění…
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Praha
Hledám sympatickou a citově založenou ženu, pro oboustranně naplňující vztah....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Praha
Hledam fajn muze, s kterym si budeme rozumet. Je to vlastne jednoduche…
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Praha
Hledám, milou fajn ženu s podobnýma zájmama jako mám já. Prostě někoho s kým by se dalo zajít se projít, do divadla, na výstavu, povídat si o všem možném i nemožném.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Praha
Osamělý,štíhlý, věrný, nekuřák, nealko, praktický, párový, domácký typ.hl.ženu pro každodenní běžný trvalý vztah ve dvou, jak normální(jen zde žádná), ev. společné letní chataření.Je tu mezi opičím klišé:peroxid pár kilo navíc i štíhlá? i tmavodlouhovláska?do 165cm(cca typ Nela Boudová, L.Bílá ap.), které chybí láska, něha, běžné soužití, společné večery, doma u tv, víkendy a nehledá tu flirty,filtry,flitry,randění, občasnost,kololyže,divadla, cestovní kancelář?Psaní vyjímky, s fotem,Praha
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  67 let | Ostrava
Chtěl bych poznat hodnou a především férovou ženu. Jsem rozvedený SŠ 67/170 z Ostravy, nekuřák a rád bych společný život, rovnocenný a pohodový vztah. Vzájemné porozumění, tolerance, důvěra, upřímnost. Pojďme si ten život ještě hezky společně užít.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 52 let, Opava
žena, 61 let, Valašské Meziříčí
žena, 40 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 40 let, Brno
muž, 47 let, Brno
muž, 49 let, Blansko