Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  35 let | Karviná
Ahoj, touto cestou bych se rád seznámil se sympatickou, milou a hodnou slečnou, která ráda tráví volný čas třeba výlety do přírody, cestováním, sportem nebo jen tak koukáním na dobrý film. Především bych rád poznal slečnu, která má pozitivní vztah k dětem a do budoucna uvažuje o založení rodiny. Je mi 34 let, bydlím v Karviné, jsem bezdětný a finančně zajištěný. Pokud by ses ráda seznámila s někým, kdo netráví volný čas v hospodě u piva a cigaret, s někým, za koho by ses nemusela stydět, odepiš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  41 let | Praha
Pohodářka, ráda cestuji, chodím po horách, sportuji, běhám, čtu, chodím do divadla. Hledám někoho pro život offline, ten online mi moc nejde :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Plzeň
Hledám nenáročnou holčinu k seznámení. Jsem úplně normální kluk.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Praha
Hleda se muz se smyslem pro humor, ktery unese legraci tez na svuj ucet. S laskou k cestovani a zviratum. Ja 48)170. Ty 40-55 /170+. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Praha
Hledám kamarádku pro společné výlety do přírody a do hor. Na věku nezáleží hlavní je si rozumět. Já 47/170 z Prahy. Se zájmy příroda, hory, zvířata, sport, kempování, táboření, hudba, dobrý jídlo a pití, všemožná zábava ale i odpočinek. Něčemu vážnějšímu se nebráním.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  34 let | Hradec Králové
Najde se tady ten milý, spolehlivý, prostě ten pravý, který chce pro mě žít?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Hradec Králové
Ahoj, bude mně 51, aktivní, foto i popis najdeš v profilu. Rád sportuji. Hledám ženu, se kterou si budu rozumět a společně si budeme užívat života , můžeme společně sportovat (brusle, kolo, fitko, lyže), společná túra v horách, nebo výlet na zámek, prostě to co budeme chtít.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  63 let | Praha
Může být i voják, prostě se mi líbí muži v uniformě
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 35 let, Praha
žena, 43 let, Šternberk
žena, 48 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 48 let, Praha
muž, 35 let, Klatovy
muž, 41 let, Holešov