Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  51 let | Brno
Rád poznám usměvavou, štíhlejší ženu pro volnočasové aktivity - hory, turistika, horské kolo, voda, procházky, výlety, poznávání zajímavých míst, později třeba i společné večery a pohodový život v páru. Děti vítány, nejsou ovšem podmínkou, na rozdíl od nadšení pro kolojízdu, přírodu a romantiku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Přerov
Jen tak, narušení stereotypu samoty. Výsledkem může být pár slov, pár vět, pár setkání, velká láska navždy.... nebo taky nic. Mám rád inteligenci, něžnosti a smysl pro humor...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Brno
Ahoj, sympatický, střelený beran hledá k sobě svou druhou polovičku se kterou by mohl trávit společné chvíle a budovat vztah. Mým největším koníčkem a zároveň relaxem po pracovním dni, případně ve dni volna je hraní moderních deskových her, dále pak poslech hudby - zde mě asi nejvíc baví Vocal Trance (mezi mé NEJ patří: Armin van Buuren, Lost Frequncies, Scooter, ...), mám rád zvířata, procházky, jízdu na kole, squash, ... Pokud jsem tě zaujal a chtěla by ses dozvědět víc - neváhej a napiš :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  64 let | Vyškov
Rád bych poznal milou ženu. Pro společnou cestu životem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Nymburk
Jedna veselá a upovídaná holka v letech hledá sympaťáka, s kterým bude ještě objevovat svět.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | České Budějovice
Jestli je tu solidní dívka, žena nebo maminka, která ještě uznává slušné a hezké hodnoty ve vztahu, nechodí na rande s dalšími x muži, místo pravdy si nevymýšlí historky pro zasmání, má vyřešenou minulost, nejde jí jen o ʂȩӽ a benefity sponzora, má pořádek v životě i hlavě a především smysl pro férové jednání, ozvi se. Třeba budu ozvěna a ozvu se ti zpět:). Myslím, že jsem člověk, který neslibuje vzdušné zámky, ale (a v to sám pevně věřím), snad dobrou oporu v životě.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  62 let | Přerov
Sympatická žena hledá sympaťáka, nekuřáka, najdu? -))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Svitavy
Bylo by tu pro Vás jedno hodné upřímné srdce se záručním listem odběr možný ihned...
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Praha
žena, 61 let, Valašské Meziříčí
žena, 57 let, Bohumín

Seznamka - muži

muž, 40 let, ZAHRANIČÍ - ostatní
muž, 38 let, Příbram
muž, 40 let, Uherský Brod